• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
PATI ja po grugiej @ poszłam prywatnie do super gina ale zapłaciłam 200 zl za usg i wizyte ale potem poszłam do niego na nfz i już nie był taki miły a tego mam w pakiecie od R prywatnego ubezpieczenia więc niby prywatnie ale kasa nie z mojej kieszeni

:szok::szok::szok::szok: jesu jak wy duzo płacicie za wizyte !!! J achodze do takiego znanego byłego ordynatora w Koszalinie Maciejewski sie nazywa i kobiety w ciązy płaca tylko 50zł, a to uzg 3d to robia u nas od 150-200zł

ja tam gdzie teraz chodze płacę 200 zł z usg

dużo, ale warto....jak się do niego chodzi to potem poród jest w tej klinice bezpłatny...a to super prywatna klinika...i zależy mi żeby właśnie tam.

PATI ja po grugiej @ poszłam prywatnie do super gina ale zapłaciłam 200 zl za usg i wizyte ale potem poszłam do niego na nfz i już nie był taki miły a tego mam w pakiecie od R prywatnego ubezpieczenia więc niby prywatnie ale kasa nie z mojej kieszeni

Ja chodzę prywatnie i mam stałą kwotę 120 zeta ( wizyta, USG , cytologia). Myślę że to jest sensowna kwota.
A odnonie spania. Od początku nie męczy mnie sen w ciągu dnia, tyle tylko że wieczorem zasypiam szybko około 21-22. Ale budzę się też wcześnie 4-5 rano a czasami 2 w nocy.
Więc muszę stwierdzić że cierpię na brak snu - w ciąży to chyba zbyt dziwny objaw???

reklama
PATI moj R płaci 50 zł miesięcznie i mamy pakiet lekarzy w prywatnych klinikach a nawet poród rodzinny za free
w zakładzie im takie ubezpieczenie zrobili na leczenie
dobra sprawa bo nie czekam na terminy nie wiadomo ile

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry