• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
dobra ja zmykam adam zaraz wroci z pracy i trzeba obiad odgrzac bo mam ze wczoraj :) gulasz, kluski slaskie (pewnie nie kazda z was wie co to jest i kojarzy z makaronem) zupka pomidorowa lub grzybowa (tesciowa mi przyniosla :) ) wiec idem papa aha jak ktos chce wiedziec jak sie robi takie kluski to wam potem napisze-sa pycha z sosem

Nie jestem na bieżąco więc nie odpiszę każdej bo za 15 min spadam ale:

AgaAJ oczywiście że pamiętam!!!! pisz co u Ciebie?????

Karola322 jeszcze nikt Ci nie wie****ił za trzymanie kompa na kolanach???? wiesz ze nie wolno???!!!! lekarz Ci o tym nie mówił!!!! to był jego pierwszy zakaz a S mnie by zabił jakby zobaczył że mam laptopa na kolanach

Ewela28 dobrze że bylaś u wróżki ale już nie chodź -w ciąży nie wolno -a niestety bo sama bym się wybrała...

Aga34 dobrze że już jesteś o tym czasie.... ja czekałam 2 razy dłużej ale warto było. A ja przejrzałam szafę i mam 3 długie płaszcze i same swetry i golfy za pupę więc jest cooool:-D

Pati.b ja byłam przekonana że siusiak a przyśniło mi się ze co ubieram na niebiesko -robi się różowe. Moja dzidzia dała znak że jest dziewczynką i już. Mojej mamie też się tak śniło:tak:

Aniołki tutaj jest dużo łatwiej

Kaśka0201 no to dobrze -wizyta i pierwsze zdjątka:-):-):-):-)

Dziewczyny ciążę się liczy od ostatniej @ i tak żeby któregoś dnia nie było szoku jak lekarz powie że dziecko za małe/za duże po dziwnych obliczeniach. Ja miałam ostatnią @ 3.07 i według tego jestem w 17tc i na usg wychodzi tak samo -różnica między jednym a drugim usg potrafi być naprawdę duża bo dzieci różnie rosną dlatego podaje się termin według ostatniej @ i dlatego jest +/- 2 tyg!!!!!! przy obliczaniu od poczęcia nie może być tego marginesu błędu bo wyjdą bzdury... no i dlatego jesteśmy w ciąży jak męża nie ma w domu:-) i jak jeszcze nie mamy owulacji. Tak jak paradoksem jest tydzień zerowy itp. ! dzień @ jest 0t1dc więc mi leci już 18tc ale od @ to jest 17t4d ble ble ble...

Uciekam już na dobre -do jutra:-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry