• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej dziewczynki! Też się cieszę, że mamy już piątek :-)

Ostatnimi czasy jest taki wysyp, ze nie wiem kto jeszcze został niezafasolkowany oprócz mnie, zaczynam się czuć trochę samotnie :(
Ilonko ja jeszcze zostałam, chociaż mam nadzieję, że już niedługo ;-) W weekend powinnam mieć owulację, więc będziemy z G baraszkować :-)

Syla76 witaj na forum. Bardzo mi przykro z powodu Twojej straty :-( Jak Ci już dziewczyny pisały, to jest idealne forum dla Ciebie, gdyż wiele z nas nie jest w ciąży pisząc tutaj, ale ma nadzieję kiedyś być i szczęśliwie donosić dzidzię.

Kobietka22 a to Ci M spłatał figla :-D I dobrze, może razem będziemy testować za dwa tygodnie i cieszyć się z dwóch kreseczek ;-)

Ewela28 Ty dzisiaj najlepiej odpuść już sobie dalsze prace coby więcej szkód w domu nie wyrządzać :happy2:

ja jestem juz 6 tygodni po zabiegu i nie dostalam @
Mnie lekarz mówił, że pierwsza @ jest zwykle po 6 tygodniach +/- 2 tygodnie, więc może być po 8. Dopiero po tym czasie należy się martwić, więc wszystko powinno być dobrze.

Agatko na pewno wszystko jest dobrze, tylko pewnie maleństwo przemeblowuje swój domek :)

Kobietka to może wam się uda zabobaskować, trzymam kciuki

Pati, zazdroszczę, ze studiujesz tylko w weekendy, bo ja studiuję dziennie więc bite 4 dni w szkole siedzę, na szczęście jeszcze tylko pół roku

a ja byłam dzis u ginki i powiedziała że jest ok juz
i po 2@moge sie starać.
ale kazała zbadać tylko toksoplazmoze:confused:
a na wynik hist-pat wywniskowała że ok jest tylko było jakieś zapalenie
KURCZE JAKIEŚ MOŻE TO WŁASNIE SPOWODOWAŁO PORONIENIE?
nie wiem sama co myślicie.

Aneczko i Ilonko zawiedziona bym nie była na pewno jakby @ sie spóźniała;-), tylko finanse mnie martwią:sorry:.
Nawet mierze tempke i gapie sie na papier po każdym siku no i tak: przedwczoraj temp37,1 śluz znikomy, wczoraj 37,2 śluz znikomy a dziś 37 i przejrzysty ciągnący śluz tempka spada ,a śluzu coraz więcej :eek: nie wiem co to za organizm ja mam dziwaczny, jajnik pobolewa cały czas.

Witam, Jestem nowa na tym forum. We wrześniu poroniłam - lekarz pozwolił mi się starać o maluszka już po pierwszym cyklu. Teraz czekam albo na wiadomość o ciąży albo na @. i wariuje. Tym bardziej że zaszłam w ciążę równocześnie z moją siostra i teraz obserwuję jej rosnący brzuch :( Nie wiem jak wytrzymam kolejny miesiąc starania się o dzidziusia. Nawet nie mam z kim porozmawiać - bo wszytscy stwierdzili że wariuje.

Po pierwszym cyklu?! to troche niebezpiecznie chyba,najlepiej,po pół roku jak juz wszystko siew twoim organizmie wygoi. Ten lekarz jakis niepoważny:no:

reklama
EWELA jesli lekarz jej pozwolil to znaczy że organizm z medycznego punktu widzenia jest gotowy ale może psychicznie nie każda jest gotowa
są tu dziewczyny które nawet pierwszej @ nie doczekały i za miesiąc będą rodzić
mnie też pozwolil szybko ale niestety miałam psychiczną blokadę i udało się po pół roku jak odpuściłam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry