Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hejka!
jak to dobrze, że jeszcze trochę i weekendzik :-)
taaaaaaaaaakiego lenia mam![]()
wy sie cieszycie z weekendu a ja w budzie w sobote i niedziele od 8-19... i jeszcze kolokwium mam
Ilonko ja jeszcze zostałam, chociaż mam nadzieję, że już niedługo ;-) W weekend powinnam mieć owulację, więc będziemy z G baraszkować :-)Ostatnimi czasy jest taki wysyp, ze nie wiem kto jeszcze został niezafasolkowany oprócz mnie, zaczynam się czuć trochę samotnie![]()
I dobrze, może razem będziemy testować za dwa tygodnie i cieszyć się z dwóch kreseczek ;-)
Mnie lekarz mówił, że pierwsza @ jest zwykle po 6 tygodniach +/- 2 tygodnie, więc może być po 8. Dopiero po tym czasie należy się martwić, więc wszystko powinno być dobrze.ja jestem juz 6 tygodni po zabiegu i nie dostalam @

.
nie wiem co to za organizm ja mam dziwaczny, jajnik pobolewa cały czas.Witam, Jestem nowa na tym forum. We wrześniu poroniłam - lekarz pozwolił mi się starać o maluszka już po pierwszym cyklu. Teraz czekam albo na wiadomość o ciąży albo na @. i wariuje. Tym bardziej że zaszłam w ciążę równocześnie z moją siostra i teraz obserwuję jej rosnący brzuchNie wiem jak wytrzymam kolejny miesiąc starania się o dzidziusia. Nawet nie mam z kim porozmawiać - bo wszytscy stwierdzili że wariuje.