Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
pękł młynek nad garnkiem i połowa pieprzu sie wstypała do zupy i musiałam ziarenko po ziarenku wyławiac 

:-( hcyba sie zaraz rozrycze ,najpierw z rana niewiem jak wyslizgneła mi sie miska z rak i stłukła razem z moimi wafelkami , a teraz chciałam troche popiepszyc zupe i wiecie copękł młynek nad garnkiem i połowa pieprzu sie wstypała do zupy i musiałam ziarenko po ziarenku wyławiac
![]()
Dziewczyny ja was bardzo prosze Wy mnie nie straszcie tym zębami...bo mam jeszcze ze dwa do leczenia...i jeden korzonek do wyrwania...ale nie zdążyłam...więc nie gadac mi tu, że on może coś zrobić mojej fasolce....bo oszaleje...![]()
dziewczyny a powiedzcie mi czy bralyscie kiedys luteine na wywolanie @ ja jestem juz 6 tygodni po zabiegu i nie dostalam @ bedac na badaniu ginka powiedziala ze endo ma tylko 8mm i sie nie zapowiada i do tego jakies zapalenie dala luteine i kazala brac az do @ dzis biore 6 dzien a @ nie widac ile to trzeba czekac a moze ja trzeba odstawic i dopiero czekac na @ ale mi kazala dopiero odstawic jak dostane
, wyobraź sobie jak ja łowiłam
.
.Ja brałam 8-10 dni 2x1 i potem miałam czekać 5 dni. W końcu własnie tak przyszła.Ale wiem ze nie którzy podają mniej i każą brać doki nie przyjdziedziewczyny a powiedzcie mi czy bralyscie kiedys luteine na wywolanie @ ja jestem juz 6 tygodni po zabiegu i nie dostalam @ bedac na badaniu ginka powiedziala ze endo ma tylko 8mm i sie nie zapowiada i do tego jakies zapalenie dala luteine i kazala brac az do @ dzis biore 6 dzien a @ nie widac ile to trzeba czekac a moze ja trzeba odstawic i dopiero czekac na @ ale mi kazala dopiero odstawic jak dostane