beatkaa24
Zaciekawiona BB
no wlasnie jakie witaminki czy tam byl kwas foliowy ?? ile przed ciaza zaczelas je brac?Motylku a jakie witaminki bralas?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no wlasnie jakie witaminki czy tam byl kwas foliowy ?? ile przed ciaza zaczelas je brac?Motylku a jakie witaminki bralas?
w sumie wiem że wszystko jest z dzidzią ok ale te bóle mnie martwią i zobaczymy czy nic tam się nie dzieje. moj m nie robil zadnych badan bo narazie mu nie kazali chyba ze mi wyjda bakterie to on tez musi robic ...
ja w tej ostatniej ciazy mialam wielkoi stres stracilismy brata zginol tragicznie i babcie w tym samym czasie byla w 7 tygodniu ale po tych wszystkich przezycial bylam u gina i bylo wszystko ok a za tydzien ciaza obumarla moze o faktycznie to mialo wplyw bo wszystkie badania teraz wychodza oki wiec dlaczego stracilam 3 ciaze![]()
ewela za mocny seks nie powoduje poronienia obumarcia ciazy no chyba ze podczas seksu zaczniesz krwawic i poronisz ... my uwazalismy w czasie seksu i co tez sie tak stalo raz nam sie zdazylo ze po seksie krwawilam ale malo gin mowi ze naczynko musialo peknac i przeszlo a ciaza zyla dopiero poznije nam obumarła... a pustka straszna najgorsze co moze byc ;(A widzisz, umnie tez niwiadomo co było przyczyną,mi się zdaje,ze to było przez zbyt mocny seks,bo w piatek bylam u gina w niedziele juz ciaza obumarła, wiec niewiadomo. Kuzwa popiepszone to taki wielki smutek i pustka![]()