• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Aga mój braciak próbował jak jego żona urodziła pierwsze dziecko i stwierdził, że to ochyda i nie rozumie jak dziecku może smakować:-D
Co do siusków to sie pomyłiłam tam pisze nie od 4 tygodnia tylko do 4 miesiaca no na oczy mi padło oszalałam widze rzeczy ,których nie ma:eek: pomocy.A już myślałam, że to sikanie coś znaczy:sorry:

reklama
Kobietka częste siusianie może byc jednym z pierwszych objawów ciąży, później się normuje, a potem znów siusia się więcej, bo dzidzia naciska na pęcherz lub w niego kopie.

ja pierdykam heheh ale ci wasi mezowie i bracia maja upodobania :-D to jakis fetsz hihi, zreszta poczytajcie sobie chyba na "troche intymnosci" tam mezowie podczas seksu mleko zlizuja :-O. idem na kawke :)

Karolcia - dlatego spytałam specjalisty ;)
Kobietka - trochę częściej sikam ( tak mi sie wydaje przynajmniej)
No i właśnie po to tu jesteśmy i po to też tu jestem - żeby móc gadać o wszystkim związanym ze staraniem lub z ciążą - bo już nikt nas nie chce słuchać :(

aga mój braciak próbował jak jego żona urodziła pierwsze dziecko i stwierdził, że to ochyda i nie rozumie jak dziecku może smakować:-d
co do siusków to sie pomyłiłam tam pisze nie od 4 tygodnia tylko do 4 miesiaca no na oczy mi padło oszalałam widze rzeczy ,których nie ma:eek: Pomocy.a już myślałam, że to sikanie coś znaczy:sorry:
kobietka fakt od 4 miesiąca częściej się siusia ja już wstaje 5 razy w nocy trochę to męczące ale co się nie robi dla dzidzi. Ja się od razu budzę jak tylko pęcherz mam pełny a staram się dużo nie przed snem.

Mnie ginka kazała brać duphaston jak tylko pojawią się dwie kreski, więc grzecznie biorę od pierwszego dnia. Nad tym Acardem się zastanawiam...
A co do cycuszków, to ja z natury mam duże :cool2: ale mężuś jeszcze przed testem zauważył że się jeszcze powiększyły, a ja tego wogóle z ciążą nie połączyłam :-)
Bolały mnie bardzo do wczoraj, dzisiaj już dużo mniej... Nie mogę się doczekać wizyty poniedziałkowej u gina, dziewczyny, od kiedy widac bijące serduszko???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry