• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witajcie miłe panie ;-);-);-)

Ja tylko się witam, wpadnę wieczorkiem jeszcze :tak::tak:
Ja ani staraczka, ani ciężarówka, to nawet nie mam co pisać :sorry::sorry:

Do napisania wieczorkiem :-D

Babolki no ja nie pracuję -ale nie nadążam za Wami....:confused2::confused2::confused2::confused2:

Muszę kogoś upoważnić do robienia streszczeń na priva bo przepadnę.... ;-):-)

S gotuje obiadek -mniam:-D a ja chciałam poczytać co u Was ale się poddaję...

Co do sikania w 4 miesiącu -ja co noc 5-7 razy latam do WC

Co do duphastonu -pytałam lekarza -branie po 17tc jest bez sensu a odstawiać kazał mi po jednej tabletce co tydzień

A usg we wczesnej ciąży jest faktycznie niedobre -i ja nie jestem jego zwolenniczką -to zawsze ingerencja do środka -a już badanie łapami:szok: za to bym zabiła! nie ma takiej potrzeby żeby tam gnieść macać i zaglądać...

Więcej nie złapałam treści -trzymam kciuki za wizyty

PS jeszcze artykuł
http://wiadomosci.wp.pl/kat,18032,t...czne,wid,11674081,wiadomosc.html?ticaid=19148

Ostatnia edycja:
cześć
nie nadrobię, bo za dużo natworzyłyście :)

Agatko
śliczny bobasek :) i jak wierzga :)
Witam nowe mamuśki aniołkowe i zapalam
[*]
za staraczki trzymam kciukasy
a u mnie nic nowego, lecę do pracy za 2 godzinki więc do zobaczenia

Kochane ja właśnie wróciłam z wizyty:-):-).
Z dzidzią wszystko dobrze jest duża . Pani doktor pomierzyła wszystkie kostki dzidzi i wszystko jest w normie. I tak jak przewidywałyście:-):-)
80% będziemy mieli córeczkę:-):-):-).

bardzo się cieszymy:-):-) siusioka między nogami nie ma :-)

reklama
Karola....tak się cieszę, ze wszystko u Was dobrze....ja wiem, że kazda wizyta u gina to stres....ale jak się przyjemnie wraca....i jeszcze do tego będzie cipka!!!!!! tak Ci zazrdoszczę....ja też marzę o dziewczynce!!!!:-D

Mnie zaczęły dzisiaj bardzo boleć piersi...tak po bokach z pod pachy ciągnie.....ale każdy objaw mnie uspokaja!:-)

A co do kawy to pije dwie dziennie, jedną rano, i jedną ok 15.00...ale jak mi Z robi to to bardziej mleko z cukrem jest, ja i tak zawsze piłam kawę na mleku....więc spoko nie odmawiam sobie takiej.

A jeśli chodzi o sikanie....to jeszcze w zeszłym tygodniu latałam sikać,,,a teraz jakby się troszkę uspokoiło....zresztą to głównie zależy od tego ile wypije....wiem, ze powinno się dużo, ale mi się nie chce pić...więc mało sikam.....

No i dalej mam wrażenie ciepła między nogami...ale teraz to nawet tego białego jest mniej....tylko wrażenie zostało....

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry