missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
aha... no t o musze kupic mocniejsze kajdanki zeby mis ie z lancucha nie urwał 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ale ja z tym wojskiem to mówię poważnie tak mi powiedział gin jak teraz u niego byłam. Że alkohol zmniejsza żywotność plemniczków czy jakoś tak
a może to zapalenie związane było bezpośrednio z efektem po poronieniu, ja miałam też wpisany zawał łożyska czy jakoś tak, ale to mi ginka powiedziała, że to w związku ze śmiercią dzidziA jeśli chodzi o wyniki badań histo-pat to ja też miałam napisane w karcie wypisu że po odbiór za 3 tygodnie.
I nic nie wykryto. Tylko, że miałam jakieś lekkie zapalenie. Myślałam, że może to było przyczyną ale jak byłam u gina to w ogólne nie zwrócił na to uwagi. Myslicie, że może powinien bo juz sama nie wiem
... on nie placze w ogole... nie smuci sie jakos szczegolnie a ja... ja gorzej to znosze... choc wiem ze on w srodku tez jest rozklejony...