• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
maruszka jego wojsko alkohol i fajkii chyba nie ruszaja:-D pije czesto piwo i whyski a pali jak smok i daja rade choc lata tez juz ma swoje :-D:-);-)

ok juz si enie dołuje... poprostu tak musialo byc... w sumie nie nawidze juz tego tekstu bo nie musialo no ale sie stalo... ok juz nic nie pisze dolujacego

A jeśli chodzi o wyniki badań histo-pat to ja też miałam napisane w karcie wypisu że po odbiór za 3 tygodnie.
I nic nie wykryto. Tylko, że miałam jakieś lekkie zapalenie. Myślałam, że może to było przyczyną ale jak byłam u gina to w ogólne nie zwrócił na to uwagi. Myslicie, że może powinien bo juz sama nie wiem

z roznymi lekarzami jest roznie. ich to trzeba sie ciagle pytac o wszystko bo zaden nie wpadnie zeby powiedziec cos co akurat mamy w myslach zeby zaytac a czesto zapominami zapytac w gabinecie.. ale namieszalam...

Missiiss bo nie musialo.ja mam tez dola,mialo byc lepiej ,bo to juz dwa meisiace prawie.ale teraz tym bardziej zaczynam uwazac, ze nie musialo i ogarnia mnie zlosc i smutek na przemian.albo sie zloszcze i wkurzam na wszystko albo placze.jakas rozchwiana jestem.jutro jade do instytutu hematologii i sprobuje jakies tam badania zroboic co mi gin zlecila.
wiem ze moje dzidzie byly za male zeby ratowac i tym bardziej zla jetsem ze te wody odeszly nie wiadomo czemu:( wrr:(

reklama
Witam was
Niestety wczoraj poronilam:-(.Wszystko bylo w porzadku,jednak zaczelam mocno krwawic i wydalilam zarodek z krwia.Jakos staram sie trzymac ale jest ciezko:-(Mezus pociesza mnie i caly czas dba o mnie, a synus tylko podchodzi i tuli mnie mimo ze nic nie rozumie:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry