• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

ja jak sie budzilam o 3 w nocy tak teraz ciagle albo o 5 albo o 6... i nie wiem co mam sama robic kiedy maz spi smacznie obok... rozgladam sie po pokoju i nie wiem co ze soba zrobic...

reklama
wiesz, ja właśnie w piątek miałam nawet powiem ostrą rozmowę z mężuśkiem-mój płakał na początku, ale teraz stara się być twardy a widzę że się miota, ale denerwuje się jak zaczynam rozmowę i też tak jak mnie wszystko go wkurza.ja już też staram się przy nim nie płakać-płaczę do mamy, ale ostatnio byle bzdura doprowadza mnie do łez i wtedy już trudno mi się powstrzymać.zaczyna się od przypalonego kotleta, a kończy się na pretensji do życia :dlaczego?

dziewczynki, a z tymi wynikami to lepiej się samemu nie brać do ich interpretacji, bo często jest tak, że jeden wynik ma zupełnie inne znaczenie w połączeniu z innymi, albo jest wręcz nie istotny w dalszej diagnostyce

julitka mi to wystarczy tylko jak maz w zartach powie cos podniesionym glosem lub zartem cos glupiego a ja patrze na niego i w placz albo uciekam zeby nie widzial ze placze i milcze... taka rozmemłana jestem...

a tak schodzac z tematu widzialyscie jak anna mucha cieszys ie z tego ze wygrala jak oni tancza czy jakos tak... zaczela kwiczec "jak zazynane prosie" do mikrofonu... masakra od tej strony jeszcze jej nei znalam :eek:

no właśnie włączyłam:) ale dziwisz się, jakbym taką furę dostała to pewnie też bym kwiczała;) urbańskiej nie lubię jakoś bardziej niż muchy, ale troche mi sie szkoda jej zrobiło, bo minę miała nietęgą i znowu ją obsmaruja jak po tych spiewach co z wlodarczyk przegrala, ale za to co zagrali:
[video=youtube;rO8JWbG6bVw]http://www.youtube.com/watch?v=rO8JWbG6bVw[/video]
zapomniałam o tej piosence, ale przy niej to wręcz wypada sobie pochlipać-ot tak po prostu

Cześć Mamuśki.
Witam się wieczornie, czytam Was ale weny nie mam. Miałam dzisiaj bardzo łzawy dzień, normalnie jak kto mi w oczy spojrzał to już mi się z nich lało. ehh

będzie będzie!!!włącz koniecznie, bo dziś tu takie puchy były, a ja sama w domu, z dala od ludzi i myślałam, że umrę z nudów i tego wszystkiego!!!i kablówka nie pomaga, bo kompletnie nic nie ma i te świąteczne reklamy doprowadzają mnie do pasji, bo miałam mieć na święta już duży brzuch/i duże wszystko inne/a tu pusto i wcale mi nie do świętowania, bo tak lubiłam siebie w ciąży-mimo że 6kg przytyłam:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry