Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no to mu spokojnie tak powiedziałam, to awanturkę wszczął, że on ze mną to wszędzie.chyba mu się mózg zablokowałjulitka niektorzy taktu nie maja... albo im czasem go brak... moze chciala dobrze zbys zapomniala na chwile ale jej nie wyszlo bo o wszystkim nie pomyslala... jeszcze jak pisalas ze brzuch jakiejs tam bylby w centrum to juz calkiem bezsensu jakbys miala plakac na imrezie... trzebabylo meza samego wyslac i niech idzie sobie jak tak bardzo chce...
, czasem mam wrażenie, że jednak osoby trzecie, to nie do końca traktują stratę naszych nienarodzonych dzieci poważnie/bo się nie urodziły/.a takie zadry po przykrych słowach,gestach pozostają w naszych sercach chyba na zawsze.ja też obawiam się, że z rodziną męża już nigdy nie będzie jak dawniej.no pisałam Wam,jak 3 dni po pogrzebie teściowa zaprasza nas na impreze andrzejkową/głupia baba-tak dosłownie pomyślałam, że jej nie znoszę, bo sama jest matką a za grosz zrozumienia/
:-(
, no i moja szanowna teściowa o 9 jak już sie wyspała to z wielkim ale zadzwoniła do mnie (bo ja mam zero na koncie i napisałam smsa, żeby zadzwoniła i powiedziała , o kórej będzie bo ja ledwo żyje ,a bratowa na noc przyjeżdża więc chciałam iśc do domu przebrać pościel i jakieś zkupy zrobić) i wtedy zapytałam ją czy dzwoniła do gina sie upewnić czy przyjmuje , ona na to ,że nie to kazałam jej przedzwonić bo coś mało osób było ja 4 byłam a zwykle o 9 już ze 20 pacientek czekało i wyobrażcie sobie,że nawet nie miała odwagi zadzwonić i mi powiedzieć,że nie przyjmuje, szwagierce kazała zadzwonić i szwagierka mi przekazała i powiedziała, że teściowa miała wielkie ale ,że ja wogóle do domu chce iść komentowała ,że przecież nie mam nic do roboty to moge posiedzieć do 16 bo od tej godziny gin przyjmuje zwykle, no krew mnie zalała poprostu

siedziałam tam od 6 do 9 a primadonna sie wyspała i zadzwoniła jeszcze za moją namową potwierdzić czy gin przyjmuje czy nie a gin dopiero za tydzień będzie i siedziałam tam jak ta sierota i ani przepraszam nie usłyszałam ani dziękuje ani nawet pocałuj mnie w dupe za przeproszeniem ,a jak powiedziałam o tym M to stwierdził ,że mogłam ja zadzwonić do gina nosz kur.. bo ja jestem sekretarka szanownej mamusi