karola322
Fanka BB :)
słońce masz racje :-):-) całkowitą:-):-)kochana na zdjęciach i to w środku, bo z brzegu to mogącię wyciąć jak coś nie będzie im odpowiadać ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
słońce masz racje :-):-) całkowitą:-):-)kochana na zdjęciach i to w środku, bo z brzegu to mogącię wyciąć jak coś nie będzie im odpowiadać ;-)
Ja jakoś czuję że tak właśnie się stanie. Że dowie sie prawdy w obliczu jakiegoś nieszczęścia. Nie wiem czemu ale tak właśnie czuję. Nawet rozmawiałam o tym z mamą, że ta jego sielanka jest "czasowa", im później sie dowie prawdy tym bardziej bedzie go to bolało. Zrobił mi wiele krzywdy i pewnie w życiu nie przejdzie mu to bez echa.o nie buduje się szczęścia na cudzym nieszczęściu. I oboje jeszcze kiedyś będą gorzko płakać.Aga, tu potrzeba wiele mądrości, żeby nie dać się sprowokować, bo równie dobrze mogłabyś zacząć opowiadać, że to on nie umiał Ci "zrobić"dziecka/sorki wczuwam sie w jego podejrzzewam jezyk/.generalnie uważam, że temat ojcostwa, zwłaszcza jeśli są wątpliwości powinien być od początku wyjaśniony.róznie w życiu bywa niestety i prędzej czy później /to już skrajne sytuacje, ale jakiś przeszczep, operacja, potrzeba krwi/może sprawa wrócić z jeśli po latach okazałoby się że dziecko nie jego,to na pewno byłby największy dramat dla niego.a badania genetyczne to chyba jakieś skomplikowane nie są
Miłego leżakowania :-):-):-)ide kochane poogladac troche tv i polezakowac... buziaki zagladne z godzinke albo troche pozniej ...
tak z tym ze z rodzina najlepiej na zdjeciu to sie zgadzam....
Aga nie ma co sie przejmowac pier...leniem bylego meza i tak jak ola mowi nie chce robic testow bo wie ze jest bezplodny i sie boi ze wyjdzie ze to nie jego...a pewnie nei chce ci robic tej przyjemnosci ze nie mial racji...
Karola masz racje ja chyba tez zrobie male przyjecie i tle powiem ze nie chce duzego obiad w kanjpie dla blizszej rodziny i wypad do domow... Jest tak jak mowisz kazdy sie nachla nazre i pojdzie dupe obrabiac ze kijowa orkiestra ze maz anny mlodej tanczyc nie umie ze cos tam jeszcze....
A co do testow na ojcostwo ja ichnie chce i nie bede namawiala go na nie... Ona siedzi cicho niech siedzi i niech sobie wychowuja dziecko razem a od nas niech sie odpierdziela... Sluchajcie przeciez jak sie rejestruje dziecko w urzedzie to musi byc ojciec dziecka bo dowod trzeba on amusiala go wpisac wiec o alimenty sie ubiegac nie moze skoro jego jako ojca wpisala chyba ze go zostawi i w sadzie bedzie sprawa o alimenty wtedy sad bedzie musial wydac nakaz badan genetycznych...
tak już pisałam wcześniej mam barć nospę i magne b6 mąż mi kupi i mam brać 2x dziennie i jak boli to leżeć.więc już jestem spokojniejsza ginka powiedziała że to normalne bo do 21tygodnia macica bardzo szybko się rozciąga.karola, sorry że upierdliwa jestem ,ale dzwoniłaś?![]()