Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ale po 20 min bylo juz 40...teraz nie podskakuje wiecej niz do 39 i czuje sie znacznie lepiej..ale jak do piatku nie przejdzie to znow czeka mnie wizyta u lekarza 
)anetha ja też składam ogromne gratulacje:-):-):-).wstawilam sobie ten suwaczek bardzo chce zeby bylo wszystko ok,ale nikt tego nie przewidzi,czy wy dziewczyny tez macie tak mokro ja cio chwilke latam do łazienki bo wydaje mi sie ze cos ze mnie leci
Ślicznie buciczki. I widzę że twoje samopoczucie lepsze. Ja byłam u gin, ale nie wiem nic więcej jak ty. Będzie dobrze.Przecież też mogłaby się martwić że nic nie było widać itddd... Ale po co. Myślimy pozytywnie:-)Kasikz cieszę się, że jesteś spokojniejsza. Ja póki co nadal w zawieszeniu. Czekam na gina jak na zbawienie ;-)
Póki co kłucia przeszły. Byliśmy na zakupach, w czasie których mój M zwariował i nawkładał do koszyka kapusty kiszonej i ogórków kiszonych, bo jak stwierdził, musi mnie zabezpieczyć, bo jak mnie w nocy najdzie to do nocnego daleko ;-) Mimo, że tłumaczyłam mu, że mam większy pęd na ocet niż kwaśne, to i tak kapusta i ogórki przyjechały z nami do domu.
Do tego soczki marchewkowo-owocowe, troszkę czekolady, ogórki konserwowe i kapusta czerwona szatkowana (taka w słoiku do obiadu, ostatnio mam na nią zapotrzebowanie ;-) ). Kupiliśmy też butelkę czerwonego wina, gdyby mnie co jakiś czas naszło na małą lampkę.
No i byliśmy w nowym sklepie dziecięcym, gdzie kupiłam parę paputków dla Dzidzi... Wiem, że to za szybko, ale spakuję je Rodzicom pod choinkę w ramach dobrej nowiny :-)
Są co prawda na niemowlaka a nie na noworodka, ale dzieci tak szybko rosną, że w mig będą pasowały :-)
A słoniki to połączenie hobby mojej Mamy (uwielbia słonie i ma ich pełno w domu) oraz zwiastunu szczęśliwej ciąży, no i była ostatnia para, więc grzech było nie kupić :-)
Oj śliczna ta twoja betkaWitam dziewczyny moj wynik Beta HCg 2342 dzisiaj odebralam
No to raczej na pewno powinnaś brać jakieś zatrzyki. Ja nie choruję i biorę leki rozrzedzające krewhmm... a ja choruje na zakrzepice krwi:-(