• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

dziewczyny jutro mam wizyte u innego ginekologa! zobaczymy co on powie! juz nie moge sie doczekac! chce zeby mnie dogłębnie przebadał, porzadnie usg zrobił! bo juz sama nie wiem co myslec...

reklama
dziewczyny wy w ogóle nie macie litości nie przeczytam tego co naopisałyście choćbym się przywiązała do krzesła.

Po pierwsze wysyłam wam wszystkim ciążowe fluidki dmucham na was i chucham

dlaczegotak
jeszcze troszkę i bedziesz tulic swojego dzidziusia i nie bój się porodu jak położą ci synka na pioersi to naprawdę o wszystkim co bolało się zapomina

modroklejka
ja też jestem wielką fanką filmów boolywodzkich a mój ulubieniec to czasem słońce czasem deszcz

anthea idź do lekarza i nie martw sie na zapas na pewno bedzie dobrze.

U nas super (jeśli chodzi o fasolkę) no a mi powoli wraca apetyt chociaż sa to naprawdę wybiórcze rzeczy i muli dalej to jednak mogę cos przełknąć.

pozdrawiam was wszystkie gratuluję pierwszych @ życzę owocnych staranek i wszystkiego naj naj

ja tez o tym myslalam. Ide w lipcu do mojego, zobaczymy co mi powie o tym torbielu, a jak bede niezadowolona to bede szukac jakiegos innego specjalisty. kurcze, tyle lakarzy to ja w calym swoim zyciu nie odwiedzilam co teraz

Miruś - może być większa jędza od Ciebie :-p:-p:laugh2::-D???

allaa - smutki? może odeszły na chwilkę bo pojechaliśy troszkę pograć w siatkę i zagrać w tego nieszczęsnego babimtona ...:-) było cudnie bo zapomniałam o troskach ale jak wraca się do "pustego" domu... tak jak Mirusia napisałam... mam małego dołka.. może już mniejszy ale jak położę się do łóżka to pewnie będe ryczec...
Ja tez nigdy w życiu nie łaziłam po lekarzach tak jak teraz:baffled: ale jak trza to trza..

a ten folik to pewnie może będe brać? choć powiem Wam że w ciąze chyba już przestaję wierzyć...

Anthea - idź kochana do tego ginka mi tez mówił że jak będziemy tylko się starać o dzidzi... to mamy odrazu brać hormonki.. więc może u Ciebie ich brak. Bądź dobrej myśli choć wiem że jest to trudne..

Jest tutaj ktoś dzisiaj???

Siedzę cały dzień w pracy i później nie mogę przebrnąć przez to co napisałyscie. Dziwnie się dziś czuję, mineło 15 dni od utraty Aniołka, a ja czuję się i mam objawy owulki. Czy to możliwe?? Już nie plamię..

Jeśli przyczyną poronienia była Cytomegalia lub Toxoplazmoza to czy grozi mi to również w drugiej ciąży? Jak to się leczy? I czy w ogóle się leczy?

Miroslava1979, Ja również jestem zodiakalnym baranem, więc też prę do przodu.

Syla, jak w pracy?

Dlaczegotak, Ja tez tak chcę!! Pamiętam jak rodziłam swoją córkę, dziewczyny maja rację, szybko zapomnisz, radośc maleństwa jest nieograniczona.

Slodziutka nareszcie jesteś, ochrzciłam Cię moim prywatnym psychologiem, więc proszę o częste wizyty!
Inne forumowiczki serdecznie pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry