• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
słodziutka - dostaniesz kopa jak bedziesz w dołku głowa do góry!!!
Ja jutro do gina pierwszy raz po po.... postaram sie dowiedziec jak najwiecej ,,, ale wiem ze jezyk w tym momecie odmawia posłuszenstwa

Slywia... niby nadzieja umiera ostatnia, ale co dzień zamiast u mnie być lepiej chyba z dnia na dzień jest coraz gorzej. A świadomość że wszystko tak się odwleka i że jeszcze niby jakby się udało to i tak wszystko po raz trzeci można stracić napawa mnie takim "optymizmem" że aż się sama siebie boję...:-(

Mhm, to przynajmniej wiem ,że to u Mnie działa. Dzwoniłam dziś po badanie histopatologiczne, a pielegniarka kazała mi przyjść na badanie krwi, bo niby nie wykryli śladów jakiś "włosowatych", nie wiem co to , ale zabieg miałam 5 dni po poronieniu wymuszonym więc już nie było śladów ciązy. po co im te badania moje, dla uzupełnienia dokumentacju,że byłam w ciąży i zabieg nie był wymyślony? Mam powoli dośc tej papierkologii ich..

marlenko - wiem jak to jest człowiek w domu ma tyle pytań a jak do lekarza idzie to jakoś zapomina języka w gębie... wydaje mi się że gdyby lekarze byli bardziej otwarci ta konwersacja wyglądałaby zupełnie inaczej.. ale oni ucinają nam czasami w pół zdania, mówią ogólnikami albo że tak musiało być...itp. a nam juz potem wszystko burzą.. całe nasze przemyslenia, całe pytania. Człowiek niby przyznaje mu rację ale jak wychodzi z gabinetu to później dalej żałuje że jednak dał się tak spławić..i omamić... Nie wiem czy dobrze to ujęłam co chciałam powiedzieć ale jak zawsze w sumie mam niesmak jak wychodze z gabinetu, zawsze uważam że za mało wiem.....

słodziutka- uszy do góry! bierz przykład z mordoklejki, ona sie nie poddała i walczy dzielnie o dzidzie:-)
selena- w pracy super wszystko:-) troszke zmian ale na lepsze:-)

JA TEZ JESTEM BARAN- UPARTY:-)

reklama
słodziutka - dokładnie dzisiaj jestem twarda ale jak to bedzie jutro tego nie wiem ... mam tylko nadzieje ze nie dam sie spławic tak jak za pierwszym poronieniem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry