• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

anthea- nie kazde plamienie czy krwawienie oznacza najgorsze tak jak dziewczyny pisza udaj sie do gin lub szpitala
Ja kwas foliowy brałam po pierwszym poronieniu czyli przez rok a przy ciazy z synkiem od 3 miesc ciazy wiec to raczej nie przyczyna naszych poronien ale warto brac
Dlaczegotak- fajnie ze juz nie długo bedziesz miała maluszka przy sobie wiec relaksuj sie jak mozesz bo potem hmm ciezko bedzie

reklama
Dzlaczegotak wiem z autopsji ze strach i ból jest ogromny, nie będę oszukiwać, ale w chwili gdy zobaczysz swoje maleństwo to wszystko jak ręką odjoł, a do tego wstępują w ciebie siły tak że możesz góry przenosić. Wiec będzie dobrze :-):-D:rofl2::-), oczywiście czekamy na piewsze zdjęcie :-)

Anthea powinnaś jak najszybciej iść do lekarza, popierwsze być może nie masz się czym przejmować , po drugie dostaniesz leki a to cię uspokoi a sama wiesz że spokój najważniejszy

pozdrawiam

anthea....idz do lekarza....ja w drugiej ciazy tez plamiłam w terminie @ ale dostałam hormonki i było ok, szkoda ze tylko przez nastepne 6 tyg, ale było ok.

dlaczegotak....gratulacje....ja sie ostatnio tez doweidziałam ze moja kolezanka we wrocławiu bedzie rodzic o 3 tyg wczesniej niz miała termin, miała nieregularne cykle, i lekarz dopieto w 32 tyg wyliczył dokładna wage.....poród...bedzie spoko...napewno...dzielna jestes babka, dasz rade!

dlaczegotak- naprawde szybko zapomnisz o bólu! najgorsze będą skórcze a potem troszke wysiłku:-) ja juz na drugi dzien nie pamiętałam nic...trzeba tylko byc dzielnym zeby dzidzia gładko wyszła:-)

Ostatnia edycja:
anthea- wszystko moze byc dobrze ja tez plamiłam od samego poczatku mi sie nie udało ale na forum jakim byłam były jeszcze 3 dziewczyny z plamieniami które dzisiaj ciesza sie ciaza Powodzenia

Mój mężuś bawi się nową zabawką więc wpadłam na chwilke.
Edytko, mam nadzieje, że smuteczki już sobie poszły i nie powrócą szybko.
Mała jak tam przygotowania do egzaminu, nauczona już?
Anthea, Kochana bądź dzielna i leć do lekarza szybko!
Modroklejka dzis laptopik nie został w pracy?
Reszte dziewcząt pozdrawiam serdecznie i życze miłego wieczoru.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry