• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

A 22 idziemy do gina obie

To obie będziemy jeszcze bardziej szczęśliwe.

Bo ja sobie tak myślę, że skoro za mniej więcej za 2tyg powinno bić serduszko, to moja Dzidzia w przypływie dobroci dla Mamusi zabije jak dzwon 22/12 w prezencie boźonarodzeniowym. Prawda?

A jeśli nie... To trochę będę się przez święta martwić...

reklama
Asiu, super, że wszystko dobrze :-)

HBS to z tego co pamiętam przeciwciała żółtaczkowe, a USR z niczym nie mogę skojarzyć, chyba, że to WR (ostatnia literka by się zgadzała, reszta co prawda nie bardzo ;-))

skoro lekarz mówił o 8-9 tc, to podejżewam, że chodzi od OM, oni od tego chyba zawsze wychodzą, właśnie żeby nie było dylematów czy chodzi o wiek dzidziusia, czy ciąży od OM ;-)

Lenka, Agu_ska jeszcze nie dziękuję coby nie zapeszyć :-)

I nie waż mi sie tylko martwic przez święta - teraz to tylko pozostaje się ciszyć i mam nadzieję że jak najszybciej zobaczysz serduszko - bo dla mnie to było najpiękniejsze co do tej pory widziałam ( bo w ostatniej ciąży nie doczekałam się tej chwili :( )
Fajnie się zajął ten twój lekarz Tobą - teraz to musi być dobrze do samego końca i ja za to będę trzymać kciuki.

Witam !!!
Mam okropne mdłości a siedzę w pracy - ratunku co mi może szybko pomóc- niezbyt dobrze wyglądają te moje odruchy wymiotne. Do tego doszło zwracanie jedzenia z całego dnia wieczorami - normalnie żyć nie umierać :) Kidy to się skończy???

To co opisujesz jest spowodowane prwdopodobnie tym ze w ciagu dnia malo jesz a wieczorem po pracy najadasz sie dosyta:wściekła/y:,tak w ciazy nie wolno.Jedz nawet co godzine np.dwa krakersy i nie odpuszczaj glownych posilkow.nudnosci sa spowodowane pustym zoladkiem wiec do tego nie dopuszczaj i nie mowie tu o tym zeby jesc za trzech ,rob sobie zdrowe drobne przekaski.Na nudnosci polecam tez herbate imbirowa.

SHE super wiesci ,dalej trzymam kciuki i oczywiscie za Ciebie KASIU tez i moze po 22 grudnia bedziesz miala zdjecie zeby Nam pokazac.

I nie waż mi sie tylko martwic przez święta - teraz to tylko pozostaje się ciszyć i mam nadzieję że jak najszybciej zobaczysz serduszko - bo dla mnie to było najpiękniejsze co do tej pory widziałam ( bo w ostatniej ciąży nie doczekałam się tej chwili :( )

Na serducho przed świętami wolę się nie nastawiać. W razie czego będzie większe zaskoczenie lub mniejsze rozczarowanie.

Ja tak jak Ty w pierwszej ciązy też nie doczekałam tego dźwięku. Ale myślę, że to nawet lepiej. Wtedy jeszcze gorzej przeżyłabym poronienie.

Fajnie się zajął ten twój lekarz Tobą - teraz to musi być dobrze do samego końca i ja za to będę trzymać kciuki.

Mam do niego duże zaufanie, dlatego smutno mi, że od jakiegoś czasu ciąże prowadzi już tylko do 12tyg, a potem w zależności od tego w jakim szpitalu chce się rodzić, poleca i kieruje do nowego lekarza prowadzącego.

SHE super wiesci ,dalej trzymam kciuki i oczywiscie za Ciebie KASIU tez i moze po 22 grudnia bedziesz miala zdjecie zeby Nam pokazac.

Ja Wam w poniedziałek po parcy wkleję nawet to co dziś dostałam :-) Przez weekend nie będę miała okazji, bo nie będę miała dostępu do netu. Ale w poniedziałek wieczorem się pochwalę moimi 4mm szczęścia :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry