• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

she trzeba powoli isc do przodu a juz fizycznie dobrze sie czulam nawet bardzo dobrze ;-)

no to sie nie amartwić tylko uważać na siebie przec całe 9 miesiecy :tak: nawet jak z jajeczkiem ;-)

reklama
Agata, fajny kolorek i fajna fryzurka :-)
ja póki co dumam, co by tu zrobić z moimi kudłami, bo od września ot tak sobie rosną ;-) ale fryzjer, u którego ostatnimi czasy ścinałam jest 200 km stąd, to jeszcze chwilę mogę podumać zanim się tam wybiorę ;-)

Jaki ty masz cudny suwaczek - puzzelek!

Śliczny!

A wczoraj szukałam jakiś nowości w necie i natknęłam się na stronkę z takimi właśnie cudami :-) W miarę przybywania tygodni odkrywać się będzie coraz więcej obrazka :-)

no to sie nie amartwić tylko uważać na siebie przec całe 9 miesiecy :tak: nawet jak z jajeczkiem ;-)

Ach, ja chyba pójdę w ślady Agatki i będę starała się żyć normalnie. Nie wiem jak to mi wyjdzie w praktyce, ale... Dam z siebie wszystko :-)

W końcu czuwa nad nami Aniołek :-) I Grześ :-)

Agata, fajny kolorek i fajna fryzurka :-)
ja póki co dumam, co by tu zrobić z moimi kudłami, bo od września ot tak sobie rosną ;-) ale fryzjer, u którego ostatnimi czasy ścinałam jest 200 km stąd, to jeszcze chwilę mogę podumać zanim się tam wybiorę ;-)

Kochana to ja Ci mogę dać namiar na mojego Afera Fryzjera uwielbiam Go za to że nie muszę wiedzieć co chcę na głowie i za to ze nauczył mnie ze włosy odrastają:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kochane Juniorka ma 3,4 kg(0,4 kg wiecej niz tydzien temu...) i mam rozwarcie na jeden palec cokolwiek to oznacza...
Agatko fajny kolorek....tez bym z checia podreptala do fryzjera...

Ja już zapowiedziałam ze się przyturlam przed porodem a jak nie to On na porodówę przyjedzie z farbą
Jak to co??? mówiłam Ci ze w weekend się rozpakujesz:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry