Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to przede mną miesiąc niepewności...

Zapalam światełka dla Naszych ANIOŁKÓW
[*]
[*]
[*]
Przepraszam, ale wklejam wierszyk ....przy którym często płaczę, ale i uśmiecham się czasami.....
Spójrz Mamo do góry
To ja kiwam do Ciebie z tej niebieskiej chmury,
Jestem i wciąż o Tobie pamiętam,
Gwiazdy dla nas świecą
I to dla Ciebie te białe płatki ode mnie z nieba lecą,
Zimowy wieczór, a ja wciąż na Ciebie patrzę,
Twoje włosy gładzę,
Wtulam się w Twoje ramiona,
Nie chciałem żebyś czuła się osamotniona,
Połóż się, kochana, nie czekaj na mnie do rana
Popatrz jeszcze tylko na te błękitne chmury-
Popatrz Mamusiu na mnie-jestem tu u góry...
a co do tego 8-9tc ty sie o to nie martw tylko uwazaj na siebie caly czas i juz!! a nie ze przyjdzie ten 8-9 tc a ty bedziesz drzala... nie mysl o tym kochana tylko kochaj, miej nadzieje i wyczekuj konca 9 miesiaca
;-) buziaczki ;-)
no i jak sie kizialismy to bach!! i w sume zesmy sie kochali ale nei tak do konca tylko delikatnie bez zabezpieczenia ale we mnie nie konczyl wiec ok ... kurcze powiem wam ze na pcozatku troche zprzodu pieklo takie uczucie jakby mi sie zwezylo wszystko
no al maz rozciagnal
nie no w umie bylo ok a za tydzien i 3 dni ide na pierwsza wizytte. mam nadzieje ze zadnej infekcji nie dostane, nigdy jakos infekcji nie lapalam i oby tak zostalo... She superaszczo wow
A te wyniki co ci kazal zrobic, to zawsze je sie robi, takze spokojnie. Wg @ termin to od zaplodnienia - 2 tyg . Ale na to nie patrz. Najwazniejsze,zeby przetrwac do 13tyg.c. no. super. A zsexa lepiej zrezygnuj i z kawy i z alkoholu oczywiscie!
She moje gratulacje!!! Bardzo się cieszę z Twojego szczęścia:-)A jednak dobrze sądziła, że doktorek nie opier... za samowolkę.
hej kochane
she wielkie ogromne gratulacjejej ale sie ciesze :-) ty nie mysl o zamartwianiu sie tylko ladnie sie ciesz i wierz mocno to serduszko pieknie zabije na boze narodzenie !
a co do tego 8-9tc ty sie o to nie martw tylko uwazaj na siebie caly czas i juz!! a nie ze przyjdzie ten 8-9 tc a ty bedziesz drzala... nie mysl o tym kochana tylko kochaj, miej nadzieje i wyczekuj konca 9 miesiaca
;-) buziaczki ;-)
no a tak od siebie to ... wczoraj zmezem troche sie powstrzymac nie moglismyno i jak sie kizialismy to bach!! i w sume zesmy sie kochali ale nei tak do konca tylko delikatnie bez zabezpieczenia ale we mnie nie konczyl wiec ok ... kurcze powiem wam ze na pcozatku troche zprzodu pieklo takie uczucie jakby mi sie zwezylo wszystko
no al maz rozciagnal
nie no w umie bylo ok a za tydzien i 3 dni ide na pierwsza wizytte. mam nadzieje ze zadnej infekcji nie dostane, nigdy jakos infekcji nie lapalam i oby tak zostalo...

nie lubię czytać po łebkach i nie wybaczyłabym sobie gdybym kogoś miała pominąć -kogoś kto ceka na powitanie lub radę:-( więc albo staram się pisać ogółem albo do wszystkich -co jest bardzo trudne... a mała faktycznie smacznie śpi jak taty nie ma
Ja czuwam nad tym żeby przypoinać -a teraz np przypomnę Asi -że jak się martwiła o brak objawów to za 2 tygodnie ma pisać "jak się cieszę ze rzygam jak kot -jestem przeszczęśliwa z tego powodu"

bo jak mi coś nie wpadnie w oko przez pierwsze 15 sekund to się męczę w tym sklepie jak diabli -a mój S może godzinami wiesaki przerzucać i do przymierzalni biegać

nery mi poodbija

toż to dopiero początek

mi pomagała cola i to na receptę od gina dostałam

mi minęło w 13tc a było tak ze zjadłam coś np o 13 a wychodziło o 18
sam kwas

uroki ciąży i cieszyć mi się z tego

Ewcia BOMBOWY :-)
Agatko Tobie to w każdym kolorze do twarzy. Moim zdaniem w tym co miałaś ostatnio wyglądałaś bardziej jak podlotek, a teraz jak dojrzała mamusia :-) W bardzo pozytywnym znaczeniu. I ta i ta wersja bardzo mi się podoba :-)