• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam dzieweczki!
w końcu do domu dotarłam bo dziś cąły dzień w biegu.uff
Pati, jeśłi chodzi o duphaston i luteinę....można...brałam w ciąży od 12 tyg duphaston, który skończył mi się przed planowaną wizytą, a mojej gin nie było...siostra w ciąży brała z kolei luteinę dopochwowo, więc mi ją oddała.ale gin pozniej powiedziała, że bardzo dobrze, bo i to i to to progesteron, a hormonów nie powinno się tak nagle z dnia na dzień odstawiać
AsiaShe, baaardzo się cieszę, że ok i 3mam mocno kciuki za Was
Agnieszka, ja to chybabym już nie mogła się tego porodu i dzidzi doczekać :)ale będzie frajda!!!
Agatka, fajna fryzurka-sama zastanawiałam się nad rudymi, a muszę coć z fryzem zrobić przed powrotem do pracy
ANetha, uszy do góry.ustaliłyśmy że ma być wszystko w porządku, tak?
Lenka29, tak mi przykro z powodu tego, co spotkało Twoich znajomych.już było tak blisko:( zapalam światełko dla jej córeczki (*)

pozdrawiam wszystkie weekendowo!!!

reklama
ewcia nie wiedzialam, wiedzialam tylko ze 15 pazdziernika to dzien dziecka utraconego.

Też nie wiedziałam...:no:

[/QUOTE]tu mam cos dla was na swieta sie przyda Ciastka z tej strony skorzystalam z przepisu na ciastka z kleiku ryzowego i wyszly pycha :-)[/QUOTE]

Chcesz mnie zabić kobieto:szok::szok::szok: Ty nie rób tu takich rzeczy!!!!w weekend mnie nie będzie to sobie pokazuj takie przysmaki:confused2: ale nie teraz:-p

To kiedy zaczyna bic serduszko fasolki????????????Bo ja juz nic nie wiem
A powiedzcie mi dziewczyny czy macie pozdwyzszona temperature bo ja mam caly czas ok 37 37.01 czy tak powinno byc i czuje takie ddziwne ciagniecie w pachwinach po obu stronach

Tempka będzie jeszcze podwyższona choć ja już po testach ni mierzyłam -bo po co wpadać w paranoję -więc po terminie @ skończyłam przygodę z mierzeniem. Powinna być podwyższona przez kolejnych 17 dni chyba żeby bez testu powiedzieć o ciąży -a później pewnie spadnie

Co do serduszka to jest to ok 7/8 tydzień -zależy kiedy była owulka itp. Nie ma dnia konkretnego:no: ja w 7t miałam pęcherzyk z bąbelkiem dopiero po 8 tc zobaczyłam serduszko i wszystko jest ok. U mnie ten poziom bety o którym pisze Pati nie miał związku z serduszkiem -żadnego

Ciągnięcia bóle pierdoły są bo macica już zaczyna pracować i rosnąć, nabrzmiewać itp

Ostatnia edycja:
To kiedy zaczyna bic serduszko fasolki????????????Bo ja juz nic nie wiem
A powiedzcie mi dziewczyny czy macie pozdwyzszona temperature bo ja mam caly czas ok 37 37.01 czy tak powinno byc i czuje takie ddziwne ciagniecie w pachwinach po obu stronach
ja miałam właśnie 36,9-37,0 mierzona w pochwie RANO oczywiście, ale te wysokości temp mogą się różnić.wszystko zależy od temp podstawowej.a w pachwinach to mnie ciągnęło bardzo długo,więc wszystko ok!!widzę Słonko, że ciągle szukasz powodu, żeby nie wierzyć do końca w pomyślność...proszę mi się tutaj pięknie cieszyć, a jeśli nie to chociaż po cichu wierzyć, że będzie dobrze

hihi agatko jeszcze masz caly wieczor przed soba wiec ciasteczka z kleiku ryzowego szybko upieczesz bo sie to bardzo szybko i latwo robi :-) a w warszawie sklepow pelno wiec i kupisz skladniki :-p
Ciasteczka z kleiku ryżowego ja sie wlasnie takimi zajadam i zaluje ze nie zrobilam wiecej wrr bo adamowi zabraknie.

a co do tej bety to mi tak kiedys slodziutka napisala wiec ja tylko przekazuje co slyszalam ale tak jak mowisz agatko to chyba za wczesnie na serduszko, ja bylam w 6 tygodniu u gina i nie bylo widac i juz pozniej nie zobaczylam bo nie zdazylam...

anetha ja mowie powaznie o tych blizniakach :-D

a myślicie, że wykaże się wielką bezmyślnością, jeśli bym chciała się seksić bez zabezpieczenia? nie znosze tego lateksu, @się kończy i jakoś mnie nosi;)zresztą im bliżej do styczniowych starań, tym mniej wierzę w to, że uda nam się szybko zajść, skoro teraz było 2 lata

hihi agatko jeszcze masz caly wieczor

anetha ja mowie powaznie o tych blizniakach :-D

Ta cały wieczór i całą szafkę słodyczy:confused2: S mnie zaopatrzył w nie pomimo surowego zakazu:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2: i tabliczek "nie dokarmiać wielorybów"

A bliźniaki by się w końcu na naszym wątku przydały co????????????????

Wiem Pati że tylko przekazujesz ale nie ma się co nakręcać... każda ciąża jest inna a wiesz jak to jest -ktoś przeczyta, weźmie sobie do serca -zrobi betę, wyjdzie powyżej 9 tys. -pójdzie z nastawieniem na serduszko i histeria gotowa:no: a tego nie chcemy:no::no::no::no:

Ja czekam do wtorku na wizytę Karolci u gina i trzymam kciuki &&&&&&

Dziewczyny bez paniki bo same sobie krzywdę zrobicie tymi nerwami przed wizytami u gina...

JULITKA
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!:-D:-D ja jestem za tylko udawajcie że uważacie bardzo;-) wyskoki i te pierdy -a jak okaże się że jest fasolinka -to wtedy tu na piśmie musisz mi przysiąc że nie będziesz panikowała że za wcześnie:-D:-D:-D:-D:-D ja też nie znoszę tego czegoś

Ostatnia edycja:
masz racje agatko nie potrzebnie to pisalam... anetha wykasuj sobie to z glowy i inne dziewczyny tez :-P sluchac sie agatki :-D

blizniaki byloby super :-D anetha w takim razie ja licze ze ty w trojpaku jestes hihi czy jakos tak :-p

reklama
Julitka my też planowaliśmy staranka od stycznia, ale już od 2 miesięcy w sumie coś działamy w tej kwestii, na razie u nas nic z tego nie wychodzi ale myślę że jak jesteście gotowi to do dzieła :). Trzymam kciuki

Fajnie by było jakby bliźniaki w końcu u kogoś zawitały :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry