Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kochana ja dopiero teraz w domu zaczynam dzieńech, no wpadła na chwilkę i nawet nie było czasu się poznać, ale mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja
sprzątaćo tej porze????![]()

Ilonka jak umrę to w trumnie się odpoczywam za wszystkie czasy.As ty się nam zajedziesz, kiedy ty odpoczniesz??

no nie znamy się.As my sie chyba nie znamy ale wyszyc cos takiego!!! trzeba miec talent!
Missiiss moj M jak lazilismy po sklepach w ciazy ,a nie wiedzielismy ze blizniaki,a tym bardziej,ze dziwczynki wypatrzyl swetereki nadal mu chodzi po glowie,no ale my nic nie kupilismy.ale nastepnym razem bede kupowac.ja tez zaryz zmykam bo M wrocil z imprezki firmowej
![]()

a jesli bedzies zmiala juz oczka pelne lez powiedz sobie:nie moge plakac,lzy to ciezar dla moich dzieci a ja jestem ich mamusia i nie moge sprawiac im smutkow ;-)