Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

jestem niepoczytalna po prostu -ale w sumie nie to w tych moich rozmyślaniach było ważne ale może źle się wysłowiłam
i mamusia ma zamiar zaszaleć pod koniec sierpnia 2010 na weselu w szałowej kiecy z super figurą
he marzenia...
miałam bolesne skurcze co 15-20 minut, po 3 no spach nie przeszły wiec zadwoniłam do gina ale myślałam że powie "wziąść jeszcze 3 no spy i odpoczywać". Zadzwoniłam dla swiętego spokoju -ale gin kazał mi jechać do szpitala -jak ja sie bałam że będe musiała tam zostać

Anetha, do doktora natychmiast.słyszałam raz na oddziale jak gin opieprzał dziewczynę, ze od razu nie przyszła.ja miałam w ciąży zapalenie i pozwoliła mi zewnętrznie stosować clotrimazol, ale dostałam też specjalne globulki.taka infekcja w ciąży nie należy do rzadkości.najlepiej używać po kąpieli do wytarcia miejsc intymnych ręcznika papierowego, bo na zwykłym często gromadzą się bakterie.clotrimazol nie szkodzi, ale z infekcją nie ma co na własną rękę.to nic groźnego jeśli zgłosisz się do lekarza, więc się nie martw.Witam
Dziewczyny potrzebuje pomocy chyba mnie jakias infekcja pochwy zlapala strasznie mnie swedzi i piecze ale nazewnatrz uzywam laktacyd.Powiedzcie mi czy ja moge posmarowac mascia clotrimazloum

. Co tydzien musze powtarzac kuracje gobulkami.... przechodzi na kilka dni i znowu to samo
. Na widok globulek mnie juz trzesie. Nigdy takich problemów nie miałam. Jedno jest pewne, bez konsultacji z ginem, niczym sobie nie smaruj tam, bo to pierwszy trymestr i nie wiadomo co moze fasolce zaszkodzić.Zobaczymy zobaczymy, czy jak się już pojawi różowiutki brzdąc to dalej taka twarda będzies ;-) Ale masz rację, że nie ma co przeginać, żeby potem się dzieciakowi w głowie nie poprzestawiało, że jemu się należy wszystko a rodzicom nic.Just o nie!!! moja kruszyna ma na swoim koncie 6 tysiaków i musi jej to starczyć -mamusi też się coś należy od życiai mamusia ma zamiar zaszaleć pod koniec sierpnia 2010 na weselu w szałowej kiecy z super figurą
he marzenia...
Missiiss, nie byłaś niemiła, po prostu jak czytam Twoje posty to aż Ci współczuję tej szarpaniny, bo nie dość że ogólnie sytuacja jest trudna, bo strata plus nadchodzące Święta powodują dużo bólu, to sama sobie dodajesz dodatkowych nerwów. Jeśli i tak czekasz na wizytę u gina po 20-stym stycznia, to po co już teraz denerwujesz się, że mąż nie chce sprzyjać poczęciu dziecka? Przez miesiąc to mu się może odmienić, albo Tobie bo na przykład stwierdzisz, że jak jest już koniec stycznia, a ślub w kwietniu to może faktycznie jeszcze cykl dwa odczekać.a ja juz ide spac , mialam zly dzien strasznie :-( i przepraszam jak bylam niemila
dobranoc dziewuszki
Takie kwitnięcie przez cały dzień w domu, bo nie wiadomo kiedy się zjawi. No ale zachciało się coś zamówić w necie, to teraz trzeba odcierpieć ;-)