Cześć babeczki -jestem po pobraniu krwi grrrr ale ziąb

Kasikz nie napisałam bo wiesz ze ja nie lubię paniki a szczerze mówiąc nie zwracałam na to uwagi póki się nie położyłam. Rozbrykana

mam po prostu dziecko z ADHD

wczoraj przed północą mojej córce chyba się pomyślało że moja nerka tam gdzie jest wygląda co najmniej głupio -i koniecznie trzeba ją "przekopać" w inne miejsce

tatuś był wniebowzięty podskakującym brzuchem ale poszedł w kimę po paru minutach radości a ja do 2 czekałam aż księżniczka się wybawi
Julitka spoko -ja tak mam przed każdym usg -padam na serce
Missiiss nie byłaś niemiła -skąd Ci to przyszło do głowy

tutaj jest dobre miejsce na wylanie smutków ale i na posłuchanie kogoś obcego -kto patrzy na daną sytuację inaczej

i czasem warto posłuchać wtedy siebie -rozwiązanie przyjdzie samo -musimy tylko odsunąć na bok skrajne emocje. A to ze jesteś nerwus to nie dziecko będzie miało przekichane -tylko TY kochana

bo jak bedzie po nocach jak syrena wyc to może i da sie przeżyć 3 noce ale nie rok
Ilonka26 no ja Ciebie nie poznaję

ej mamusiu no coś Ty?! weź łopatę zakop doła -jaki Ty nastrój swojemu szkrabowi na święta robisz?? myślisz ze ten bąbel jest obojętny na Twoje strachy?? nie jest. Zaczekam jeszcze troszkę bo zwalam to na pogodę -ale od środy ma być cieplej i nie chcę żadnych smutów -bo trzeba będzie spionować koleżankę
Koti sama to powiedz tej małej baletnicy

Ona się mamy nie słucha:-(
Just masz rację -mała i tak będzie miała dobrze -z mojej strony to pierwsza wnusia i prawnusia dla pradziadków z dwóch stron -więc pomyśl

Co do tycia -a niech dupa rosnie -byleby mała zdrowa była

a ja tak strasznie dużo nie jem więc moze będzie dobrze;-) Co do małej -jak Pani dr robiła usg to mówiła tak "ooo no tutaj głową się pcha w szyjkę -o teraz nogami

no już bokiem leży"

byłam w szoku że tak szybko się przemieszcza

to naprawdę po tatusiu będzie begała w maratonach
Pati.b kochana przykro mi że @ przylazła:-( jeśli owulka była tak szybko to krótki cykl w niczym nie przeszkadza -wazne żeby od owulki do @ było 14 dni lub wiecej (z tego co wiem) -no ale może warto to jakoś sprawdzić
Anetha zadzwonić mozesz jak najbardziej ale lekarz nie zbada Cię przez telefon

wydaje mi się że każe Ci przyjść. Ale zadzwoń
Karolcia81 to bardzo się cieszę że masz bolące cyce i bezsennosć
Agnieszka no ciasno Jej tam -też bym sie rozpychała
Daaa a może nie idź -napij się winka za mnie w święta -zabaluj w sylwka a jak maluch jest to nic sie nie bój -nic mu nie zaszkodzi;-)
As witaj:-)
Asiu dobrze że sprawa załatwiona -a teraz proszę pilnowac zeby nie dppuszczać do takich aż konfliktów

To na pewno nie był ten maluch -i przestań go chowac za zycia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aga34 hahaha no to podłogi umyte

ja czasem jeszcze teraz mam niekontrolowany zwrot obiadu;-) zdarza się
Podczytuję Was dzisiaj na bieżąco buziaki