mamaAmelusi
Aktywna w BB
missiiss1301, to masz farta, bo ja muszę posprzątać te 150m2, na szczęście teściowa nie przyjeżdża do mnie tylko ja jadę do niej, ale tylko na Wigilię, wpadnie za to moja Rodzinka
.No ale jak człowiek czymś się zajmie to chociaż tak się nie gryzie ze sobą. Jutro chyba ostatnie zakupy, choinka i takie tam. Może będzie dobrze...
.No ale jak człowiek czymś się zajmie to chociaż tak się nie gryzie ze sobą. Jutro chyba ostatnie zakupy, choinka i takie tam. Może będzie dobrze...
uparł się żeby podpisać listę -a chodzi o tą ustawę w której kobiety będą miały zagwarantowane miejsca na listach wyborczych...
mnie to ryba bo i tak nie mam zamiaru startować (swoją drogą wątpię żeby to było zgodne z konstytucją) -no ale mój S Przecież MA CÓRKĘ

musi być kompromis -jemu zależy na dużym weselu ale Jaj może na czymś co on chce pominąć -tu handel wymienny trzeba zastosować
więc wiem od czego -nie wiem czy już nie czas żebyś zaczęła brać magnez... jeśli masz skurcze łydek albo mięśni -zgłoś to lekarzowi! hmmm ja nie pamiętam od kiedy go biorę -chyba od odstawienia duphastonu więc jakoś od 15tc