• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Agatka to ja sobie taki masaz zamowie po porodzie. ostatnio m sie mnie zapytal czy po porodzie juz mi zostana takie piersi .... :laugh2: powiedzialam mu, ze pewnie tak, tyle ze beda wisiec do pasa :-p:-D

dziewczyny kusicie tym daxem ;-) a jak mnie uczuli, to wmowie m ze ma rostepy i ma sie smarowac :-)

reklama
V jolka nooooo nie za długo Ty chora jesteś:eek::eek::eek:

No wiesz...
Zapalenie płuc...
Ostre...
2 tyg leżenia...
jeszcze tydzień został...
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Jolka a ty to już lepiej się czujesz? Już dłuższy post to chyba lepiej jest :-) A tak w ogóle to bardzo ładnie napisałaś.

Powoli już lepiej...
Korzystam z faktu, że młody u dziadków
co bym go nie zaraziła
a D w pracy...
Więc nikt mnie do łóżka nie gania...
choć perspektywa...
niczego sobie
ale to dopiero za 2-3 dni
bo @ jest...

Witam!

She-Asiu, a czy wogóle wiadomo O CO CHODZI???
Trzymam kciuki z całych sił, żeby się udało Wam szybko sytuację, bo tak jak dziewczyny pisały ostatnie czego Ci teraz potrzeba to dodatkowe szarpanie nerwów.
A jak nie da się wyjaśnić, i weźmie i się wyprowadzi, to choć to cholernie trudne to z całych sił postaraj się odsunąć od siebie myślenie o tym i denerwowanie się, dla dobra fasolinki musisz być silna.

Missiiss, ja rozumiem, że Ci bardzo zależy na dzidziusiu, że to największe Twoje marzenie, ale jak czytam Twoje posty to momentami aż mnie trzęsie.
Przecież tak naprawdę do kwietnia zostały 4 miesiące, w skali całego życia to PIKUŚ, minie nie wiadomo kiedy. Jest jeszcze czas, żeby na spokojnie ustalać z przyszłym mężem szczegóły ślubu tak, żeby był on tym szczególnym dniem dla Was obojga, i był dokładnie taki jak oboje chcecie. Jest czas, żeby na spokojnie doczekać się tej pierwszej @, konsultacji z lekarzem, porobić jakieś badania.
Dzidziuś jest ważny, najważniejszy, ale skoro decydujesz się na życie z tym a nie innym facetem to to musi być WASZA wspólna decyzja.
Missiiss, rozumiem, że Ci zależy, ale wrzuć na luz, bo jak nie to dużo kłótni z narzeczonym przed Tobą i dużo frustracji

Just79 a jak Ty się czujesz?? bo to taki dziwny okres był dla mnie -po pierwszym trymestrze a przed ruchami małej:eek: czułam się dziwnie:confused2: na forum dziewczyny pisały że czują już ruchy, jedne panikowały że nie czują:confused2::confused2: to było straszne -ja poczułam dokładnie w 18tc a to i tak bardzo wcześnie -no i tylko pukanie więc raz na jakiś czas ale trzeba sie tym cieszyć bo później będziesz bita za wszystkie czasy:confused2::confused2::confused2::confused2:
No tak właśnie ostatnio pomyślałam, że teraz to już nie mam o czym pisać :sorry: Mdłości ani innych objawów brak, usg genetyczne zaliczone, ruchów póki co też brak, więc nuda, nic się nie dzieje :rofl2: i oby tak zostało, póki pora na kopniaki nie przyjdzie :tak:
Coś tam sobie z ciuchów ciążowych zamówiłam przez internet, jak przyjdzie i będzie warte polecenia to polecę. Bo już jeansów na górny guzik nie zapinam, spodnie pracowe po świętach też nie wiadomo, czy jeszcze dobre będą ;-)
Tak się naczytałam o tych kremach i oliwkach, że też się chyba muszę zebrać do regularnego stosowania, bo inaczej to kiepsko będzie :zawstydzona/y:

Ludzik na moim suwaczku w końcu tyłkiem kwiatka zasłonił :-)

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
No tak właśnie ostatnio pomyślałam, że teraz to już nie mam o czym pisać :sorry: Mdłości ani innych objawów brak, usg genetyczne zaliczone, ruchów póki co też brak, więc nuda, nic się nie dzieje :rofl2: i oby tak zostało, póki pora na kopniaki nie przyjdzie :tak:
Coś tam sobie z ciuchów ciążowych zamówiłam przez internet, jak przyjdzie i będzie warte polecenia to polecę. Bo już jeansów na górny guzik nie zapinam, spodnie pracowe po świętach też nie wiadomo, czy jeszcze dobre będą ;-)
Tak się naczytałam o tych kremach i oliwkach, że też się chyba muszę zebrać do regularnego stosowania, bo inaczej to kiepsko będzie :zawstydzona/y:

Hahaha dlatego też o to zapytałam:-D bo tak -do końca pierwszego trymestru człowiek świruje że objawy się skończyły -później świruje że maluch nie skacze (choć uważam że to nie fair wymagać od dziecka koziołków fikołków podczas gdy mamie się nie chce dupska z wyra ruszyć:rofl2:) -i tak człowiek siedzi i kombinuje -kurcze co by tu wymyślić... ale spoko:-D teraz będzie się naciagac macica i te kłucia, ciagniecia itp Cie czekają więc znowu nudno nie będzie:-p:tak:

Co do zakupów -kupiłam dwie pary spodni -bidnie ale w sklepie nie kupię a allegro opędza mój maż wiec muszę w końcu wybrać i mu podac co i jak. Na allegro kupiłam za 40zł sztuka a w sklepie widziałam wczoraj za 240zł:szok::szok::szok: NIE -wypatrzyłam sobie na ślub siostry S w przyszłym roku kieckę za 1250 zł i jak schudnę to tle dam ale 240 za spodnie rodem z allegro za 40 zł nie zapłacę!!!!
Ciążowe spodnie jeans z elastanem roz.S (811060798) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
te są troche krótkie jak dla mnie -tzn do obcasów krótkie (ja mam 166cm), bez kieszenie ale ok
*** LaJciKowe spodnie dresowe 'S' poczuj LuZ *** (810258939) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
w tych latam po domu i są ok tylko za duże:confused2:

Co do oliwki -no kochana czymkolwiek ale smaruj -mi brzucho w 2 dni tak wywaliło że aż mnie skóra bolała i wydawało mi się że jej brakuje. Nawilżanie pomaga i wcale nie trzeba mega kosmetyków -nawet zwykły balsam ale codziennie:tak:

Dziewczyny, upewnijcie mnie, bo już nie chcę po necie pyrać:w czasie owulacji może pojawić się w śluzie krew?
ok jednak grzebałam:)może

Ostatnia edycja:
Ja tak na chwilkę, zawsze Was czytam, ale też nie zawszeodpisuje, bo nie wiem czasem co..

Ciężkie to będą święta, dziś sobie uświadomiłam, że zacząłby sie 32 tc...

Jutro znowu do pracy...

Dobrej nocki Wam życzę a jutro miłego dnia!!!

Ja tez podczytalam troche.witam sie i zmykam.drugi @ przyszedl po 31 dniach elegancko:) a staranka pewnie nie w styczniu bo wyjezdzam bez M 27go.no ale najwazniejsze ze juz mozna od stycznia.

reklama
Agatko, dzięki za namiary na aukcje. Popatrze, może coś upatrzę. Też włąśnie póki co staram się w jakiś tańszy sposób ubrać niż te sklepowe-ciążowe. Jakieś jeansy kupiłam na allegro, niby używane a stan jak nówki, więc ok. Teraz własnie czekam na dresowe spodnie, i ciuchy ze sklepu internetowego (normalnie tam ceny kolo 150 za spodnie itd., ale też mieli zakładkę outlet i już spodnie za 69 zł można wynaleźć więc też normalnie).
No to ambitne zadanie przed Tobą, żeby się w kieckę wpasować ;-) chyba, że się w między czasie priorytety na wydawanie kasy poprzestawiają i stwierdzisz, że kieckę to za połowę kupisz a reszta na kieckę dla małej się przyda ;-)

Julitka, mi się raz zdarzyła krew w okolicach owulacji (w niewielkich ilościach), i ponoć to się może zdarzyć. Jeśli jakieś intensywniejsze krwawienie się do Ciebie przypałęta to wtedy warto to z ginem skonsultować.
Tyle, że teraz jeszcze ogólnie organizm może dziwnie zachowywać się po stracie. U mnie przytulanki w okolicach 23 dc kończyły się krwawo, ale ginka nie uznała, że coś z tym trzeba robić. Powiedziała, że po poronieniu tak może być i że samo się powinno to wyregulować.

just to jest moj mąż a nie narzeczony
Sorki, temat ślubu mnie zmylił :zawstydzona/y:

Mój ludzik nie lubi słodyczy, zjadłam kilka cukierków i potem się czułam jakbym z kilogram pochłonęła. Ale to i dobrze, bo ja to niestety za słodyczami przepadam :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry