• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Czesc laseczki wczoraj chyba przeciazyłam mozg ta nauka bo cała noc prawie nie spałam:baffled: dzisiaj jestem nie przytomna!! teraz kawka jakies sniadanko i trzeba sie zbierac do szkoły mam 60km :baffled: no i zobaczymy czy bedzie ta 6:-D dzieki za kciukasy nie piszcie za duzo jak mnie nie bedzie:-);-)

Udanego dzionka zycze wszystkim do usłyszenia pozniej:tak:

Miruś :szok: lepiej mu u Ciebie :laugh2: nie będę zabierać Ci przyjemności ;-):tak::-D

mała - szerokiej drogi i połamania pióra. Zaraz po przyjeździe poinformuj e-koleżanki co i jak bo będziemy czekać na wieści :-) Tobie również miłego dzionka...

Witajcie Dziewczynki....jestem i staram sie Was cały czas podczytywać...a jest co...bo jesteście zdolne jeśli chodzi o pisanie....hihi
Słodziutka....ja tez jestem strzelcem....nie smutaj sie kochana..trzeba iśc do przodu..(wiem,ze łatwo sie mówi)......
Trzymam mocno kciuki za wszystkie "fasolinki"......i pozdrawiam każda z Was...
Mała...powodzenia!

Witaski Agula... a ja się martwiłam co tam u Ciebie.. bo jakoś cicho.. fajnie że jesteś...;-)

i wkońcu nie jestem sama..... hehehe jest nas już dwie panie strzelec... bójcie się ;-):-D

Wiecie co.... tak wczoraj pisałam o tym kochanym prasowaniu.. i tak leży sobie bezczynne.. więc chyba nie ma jelenia który by za mnie chciał popracować...więc sama musze być jeleniem.. chyba dzisiaj w tym momencie dopadła mnie chęć do prasowania (jeśłi nie nazwać tego przymusem:-)) Więc zmykam kochaniutkie... po śniadańku i po chwili prasowania (rozbiorę sobie to na raty) pokukam co tam się dzieje na BB

Dajcie mi siłe...:-)

Agula u mnie też były przytulanki... na początku takie nijakie ale to przeze mnie.,. ale udało mi się na nowo otowrzyć ... i jestem z tego bardzo szczęśliwa... bo niech mówi ktoś co chce że jednak wspaniały sex daje satysfakcje i poczucie spełnienia i zbliża partnerów...

modroklejka - co dzisiaj tak ciuchutko u Ciebie cio????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry