Czesc lobuziary...
30 stron mialam do przeczytania... ale warto :-)... a mam sie pakowac

.
Wczoraj caly dzien spedzilam na zalatwianiu jakis pieniedzy na przyszly rok, bo zostalam na lodzie :-(, tzn na rocznym bezplatnym. Staralam sie o platny urlop dla poratowania zdrowia, i urlop dostalam a pieniedzy nie !

, bo nie zaliczono mi lat pracy w Polsce. Niby w Unii jestesmy, ale dalej... kopciuszek Europy

.
Napisalam odwolanie, a we wtorek ide do swojego lekarza, moze mi da zwolnienie dluzsze, co by mnie troche ratowalo, przynajmniej na poczatku. W miedzyczasie szukalabym pracy.
Allaa, :-) masz racje. Tez uwazam, ze bedzie lepiej. I ze Ty dobrze zrobilas rozstajac sie ze stresujaca praca, i mam nadziej, ze czeka nas cos o wiele lepszego

. Torbiela sie nie przejmuj tak bardzo, one sie czesto same wchlaniaja, albo po lekach.
Mam stresa jak cholera ... jak pomyślę że to tak blisko to dostaję gęsiej skórki ....
Dlaczegotak. MUSI i BÈDZIE DOBRZE

. Poglaskaj domek Oliwierka

. A swoja droga, to jak co sie stalo, ze on jest ``starszy``? Bo chyba bylas na tabsach przed zafasolkowaniem? Jesli tak, to ja tez chce takie anty

. Czy jest po prostu duzy chlopak? Kciukasy trzymam. SPOKOJNIE
A czy ktos wie cos o
Ptaszynce????? Bo ona chyba powinna na dniach sie rozpakowac ... moze potem sprawdze na lipcowkach...
Anthea Mocno trzymam kciuki, zeby za Ciebie i fasolinke.
Po pierwsze wysyłam wam wszystkim ciążowe fluidki dmucham na was i chucham
Dzieki Jezyk :-) Lapie na zapas!!!!! Trzymaj sie i poglaskaj brzunio
... mam małego dołka.. ..
Slodziutka :-) Mam nadzieje, ze dolek minal, sloneczko Ty optymistyczne nasze :-):-):-)
ja czuję się i mam objawy owulki. Czy to możliwe
Selena :-) , mozliwe. Ja tez mialam bardzo wyrazne objawy owulki 3 tyg po ...:-

-( i potem za 2 tyg. przyszla @
Jeeeeeeeeestem!!!!!!!:-)
Byłam w ogródku

Rozsadzałam kalarepki i bazylię, potem podlewałam, w międzyczsie przyszła sąsiadka na zwiady co i jak rośnie no i na ploteczki
Kobieto szalona

ale masz fajnie z tym ogrodkiem. Za pare dni, tez juz bede mieszkac na wsi i bede miala kawaleczek zeimi, ale zastanawiam sie czy nie jest za pozno na jakiekolwiek dzialania. Ale chyba np. rzodkiewke mozna jeszcze posiac? Pozdrowienia dla wujka

.
strasznie stresuje histeroskopia
Niuni@ :-) Bedzie dobrze. Dziewczynki (milion stron temu) pisaly, ze tez sie baly, ale bylo OK
mam swoja własna osobista zmywarke jak pytam kto zmywa to M sam mowi no jak kto??? przeciez jestem to masz zmywarke
Moja kolezanka mowi, ze to zmywarka o napedzie jadrowym

. A ja mam elektryczna od roku.... I jestem uzalezniona

, jest to moj ulubiony sprzet domowy.
Ja jestem spod znaku koziorożca
No to witaj w klubie, tez jestem koziorozec :-)
Caluski i sciskanka dla pozostalych laseczek :-):-):-). Lece sie pakowac. Milego dnia i weekendu