• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Echhh, jak sobie wspomne swoją parapetówę.....:baffled: Mieli mi wtedy przywieźć meble, nie przywieżli, wprowadziłam się 13, a 14 była parapetówa. Kończyłam fugowanie kafelek, gotowałam, sprzątałam, miałam normalne urwanie głowy:-D Zostałam bez mebli, musiałam pożyczać stoły i krzesła(notabene, meble dowieźli mi 2 tyg później:szok:) A parapetówa była na 16 osób. Teraz mam przynajmniej co wspominać:laugh2: Najważniejsze jest to, że wszyscy się dobrze bawili:-)

reklama
uffff dziewczynki połowa prasowania za mna...:szok: a jeszcze pół przede mną...:szok: no ale cóż zrobić jak się tyle szmat ma.. mojemu męzowi teraz naliczyłam 28 T-shir-ów które prasowałam + do tego takie robocze jak coś idzie robić (ale ich jeszcze nie prasowałam) plus te które są jeszcze w szafie i praniu:szok::-D gorzej jak baba... masakra....

Miruś ja też mam kołdrę 2 na 2,20 więc wiem co to znaczy

a moja parapetówa... jak sama nazwa mówi odbywała się na parapetach :-) miałam tylko jeden roboczy taboret i koc by goście mogli usiaść a osób było ok 15 napewno ale nie sposób ich policzyć bo już chwilę minęło od tego czasu. Ale najważniejsze że już miałam kuchnie :tak: pokoje jeszcze nie były urządzane.. dopiero po..

ja juz wrocilam z zakupow, obeszlam wszystkie obuwnicze w okolicy i oczywiscie nic nie znalazlam, jutro bede musiala wyciagnac M do Trojmiasta na zakupy. Mialam pozalatwiac jeszcze pare spraw ale rozbolal mnie brzuch i wrocilam do domu odpoczac. A w domku zmywanie, pranie i gotowanie.....

allaa - własnie to jest tak jak się coś chce kupić to nigdy nic nie ma. Jak nie jesteś na kupnie to wtedy wszystko wydaje Ci się fajne i atrakcyjne. Wyciągnij jutro M na zakupy bo czas już powoli nagli.
Ehhhhh te obowiązki domowe...
A ja już odpoczęłam, ukąpałam i zaraz wybywam z domku.
Będe zapewne dopiero wieczorkiem.
Więc udanego i miełgo popołudnia.

Witam kochane ja w koncu dotarłam do was ale naskrobałyscie od rane ehhh
J musiałam isc do lekarza bo z pracy dzwonili ze jestem na zwolnieniu przeszło 30 dni i musze zrobic nowe badania ale gamonie nie dali mi skierowania i jutro musze po nie do pracy jechac ;/;/;/
jeszcze musialam jechac do weterynarza z moim drugim psiakiem ktory zostal u mamaybiedak naderwal sobie pazurka i cierpi okropnie pan doktor dal mu zastrzy tabletki i kazal czekac az pazurek odpadnie wiec teraz bawie sie w pielegniarke
nie wiem jak u was ale u nas idzie burza jest tak duszno ze mozna pas ja sie zarz biore za sprzatanie :-)
mordoklejka - u mnie jest odwrotna sytuacja ja jestem rybka a moj M byczek uparciuchy z nas dwa ale strasznie do siebie pasujemy :-) i 3 mma kciuki aby fasolka była ja juz tez nie mge sie doczekac kiedy bedziemy mogli probowac chociaz ostatnio spadlo mi libido al mam nadzioeje ze temperament niedlugo powroci

mirka - coz za wspaniale wiesci wujcio sie pojawil a tak za nim tesknilas widzisz marzenia sie spełniaja ;-))))) jak tam twoje objawy ciazowe mam nadzieje ze sie rozwijaja ku dobremu

sylus kochanie wracaj juz z tej pracy !!!!! ile mozna pracowac :-)

maggie - 3 ma za ciebbie kciuki kochanie ma nadzieje ze szybciutko znajdziesz wymarzoną pracę

słodziutka skarbie pracuj, prasuj mogę Ci pomoć jakbyś chciala :-))

reszte dziewczynek bardzo serdecznie pozdrwiam buziole wielkie dla was

mirus ja dzis obiadku nie robie omrozimy soboie pizze nie ma dzis sily na obiady duchota straszna a do tego znowu głowa mi pęka Pani Goździkowy by sie przydała heh

reklama
to syluś 3 mam mocno kciuki oby ten lekarz okazał sie kompetentny bo jak nie do sama sie do niego przejadę i do tyłka na kopie buziaczki pracuj ładnie i sie nie przemęczaj :-))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry