• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

oj, dobrze ze ja obiad bede miala gotowy jak przyjade do domku, ale taka sielanka potrwa jeszce przez tydzien, pozniej przeprowadzamy sie na swoje i juz nie bedzie obiadkow.

mordoklejka - pisałas o testach owulacyjnych, zamwialas na allegro,. polecisz jakies??

reklama
mirus kolejny objaw:-) heeh
no ciekawe ciekawe? :-)
niusi-wypoczywaj w koncu urlop masz:-) a na te badania to nie na urlopie tylko po urlopie powinni cie skierowac!!! nie mają prawa na urlopie! powinnas miec dzien wolnego na ten cel!

tez tak myslalam a ksiegowy powiedzial ze jak wroce 2 lipca to musze juz miec badania zrobione a on idzie na urlop potem i powiedzial ze jak go nie bedzie to nikt mi przez czas jego nieobecnosci za badania kasy nie zwroci paranoja jakas normalnie fajny urlop latac po lekarzach powiedzial ze mam isc zrobic badania 1 lipca bo od 1 zmienia sie adres firmy brak mi słow

jestem padnieta i mokra jak szczur :-D jeszczeazienka mi została i kurze do poscierania , a burza szła i sobie poszła bokiem i tyle z deszczu :baffled: a juz myslalam ze zrobi sie chlodniej:baffled::rofl2:
sylus 3 mam mocno kciuki i przynos kochanie dobre wieści od lekarza :-)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry