• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam w piątkowe popołudnie, nareszcie weekend i wolne można odespać Ten tydzień był cieżki, byle do urlopu i wakacji:tak:
Powiedzcie mi moje kochane bo już kiedyś ktoś coś pisał o tym a nie mogę znaleźć co to znaczy jak szyjka jest rozwarta jest to wyczuwalne i jak to jest z temperaturą wiem że jak jest owulka to temp sie podnosi ale jak długo sie utrzymuje taka wyższa i ile to jest jak dużo się ma podnieść?

napisz sobie na kartce syla ja tak robie bo wiem ze jak nie napisze to zawsze zapomne a ja chyba krakałam i wykrakałam bo idzie druga burza ciemno sie zrobiło jak w d... u murzyna i ieje jak cholera hi hi
sylus ale te muchy nie dobre no ja nie wiem jak one tak mogly ;-)

hej dilajla z tego co sie orientuje przed sama owulacja jest najczesciej nagly spadek temp. a w szycie wzrasta i nie przekracza 37. 2 C , ale chyba kazda kobieta przechodzi to inaczej
sylus kochanie ja nie przyjade u mnie wlasnie burza sie rozchulala i pada wiec ine da radny bo siem bojem wyjsc z domu ;-) własnie dekoder przestał działac fajnie znowu bedzie walic :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Jestem, jestem, robiłam obiadek, a teraz czekam na M.
Wujcio siedzi chyba u mojej teściowej:laugh2:

A u nas pada...Burza już sobie poszła.

Ale ja dzisiaj ziewam, żeby M juz przyjechał, zjemy obiadek a potem wskoczę do wyrka na pół godzinki:tak:

Niusi@, ja sprzątać będę jutro, bo dzisiaj mi się nie chce;-)

Mam nadzieję Syluś, że od lekarza przyniesiesz dobre wieści:tak:

Mała, i co, 6 jest??;-)

dilajla, ja Ci niestety nie pomogę, bo nigdy nie badałam ani szyjki ani temperatury, a z nauk przedmałżeńskich już nie pamiętam:-D

a u nas wieje, a jaz nowu zostawilam parasol na balkonie rozłożony i pewnie go zmiecie!!! dobrze ze mam sąsiada czujnego to moze znowu po niego zejdzie gorzej jak przywali w jakies autko...
chmurzy sie ale słonko jeszcze świeci i ciepełko jest. rano dosłownie przez 3 minuty pobadało i powiało ostro.

Melduje, ze u mnie tez przeszla burza.Przyda sie, bo sie troche ochłodzi. Rybka w piekarniku sie piecze i czekam na M.
Syluś trzymam kciuki zeby wizyta sie udała, zapisz na kartce pytania albo wez chusteczkę i zawiaz supełki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry