• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

karolcia jak ja sie ciesze ze tyle wiary w tobie :-)

kaska wszystkiego najlepszego :-) i pamietaj kobieta ma do konca zycia 18 lat to faceci sie stazeja a nie my :-)

martusionek a po co liczyc? trzeba dzialac :-) codziennie tak jak my hihi, bo jak do tej pory to sama widzisz trzeci cykl a moje dni plodne to chyba w czsie @ byly bo nic nie wyszlo na testach :/ wiec teraz to ja mam gdzies dni plodne i stawiam na to ze jestem plodna naokraglo :-p moj A ma przez to super zabawe, a ja musze sie na klucz w lazience zamykac :/

daa a czemu nie zdasz sie na los? moze ucieka ci przed nosem idealny cykl starankowy, a badania wyjda ok... sama widzisz jak jest u mnnie juz trzeci cykl i cholernie zaluje ze czekalismy :-( trzebabylo dzialac zaraz po 1 @ i sie zdac na los/Pana Boga itd.

kazikz kiedy masz nastepna wizyte??

agnieszka, moze sprobuj seksu?? jak to moj mowi "wezme cie od tylu az sie sciany zatrzesa" potem czeka was celibat a swoja droga seks to idelany sposob na pogodzenie sie :-)

a mnie dzis jajnik boli, prawy... trzymac kciuki dziewczyny, ja jutro rano powitam mojego A w seksi koszulce i zmeczenie pojdzie precz :-)

reklama
pati ja już zgłupiałam bo z kalkulatorów wychodzą mi dni wcześniej niż płodne co mi pasuje:-) i będę działać od 6 do 17 też mam schowaną seksowną koszulkę dla M oj żeby się skończyła @

ja licze tak dla cyklu 28 dni owulka 14dc wiec plodne miedzy 10 a 20 dc

dla cyklu 30 dni owulka w 15dc wiec plodne 11dc - 21dc

cykl 32 dni owulka 16dc plodne 12dc do 22dc

tylko ze sie do tego nie stosuje

powiem wam ze moja babcia ktora w lipcu skonczy 70 lat kupuje mi koronkowe szorty i figi :-D koszulke mi tez jedna kupila... super to musi wygladac jak kupuje taka bielizne w sklepie :-D... ona chce prawnuka i to chyba dlatego w ten sposob probuje skusic na mnie adama hihi

ja licze tak dla cyklu 28 dni owulka 14dc wiec plodne miedzy 10 a 20 dc

no właśnie ja mam cykle 27 dniowe i tak wyliczam sobie te dni aby M nie odpuścić a z tych kalkulatorów to mi wychodzi że od 8 dnia cyklu mam dni płodne a co tam będę szaleć cały miesiąc bo potem to celibat mam nadzieję ze tym razem się uda tylko jeszcze muszę zbadać tarczycę i zobaczyć jak wyniki

no właśnie ja mam cykle 27 dniowe i tak wyliczam sobie te dni aby M nie odpuścić a z tych kalkulatorów to mi wychodzi że od 8 dnia cyklu mam dni płodne a co tam będę szaleć cały miesiąc bo potem to celibat mam nadzieję ze tym razem się uda tylko jeszcze muszę zbadać tarczycę i zobaczyć jak wyniki

8 dnia możesz być np. 2 tygodnie przed jajeczkowaniem, ale trzeba wziąść pod uwagę, że plemniki żyją do 72h więc i tak można zajść, dlatego tak się wylicza.

Ostatnia edycja:
ogladalismy w obi i byla ta sama i wykonana dosc solidnie, i jak widac bardzo tania, a mi szkoda kasy zeby wydac na kabine 3tys... jeszcze plytki tez nas nie malo wyjda, jeszcze robocizna itd... az sie boje ile to znowu bedzie kosztowac.... a konca remontow nie widac choc juz wiekszosc mamy skonczone....

ide przyszyc guzik mojemu A do kurtki... a potem sie moze poucze

papa

udanych staranek wszystkim a za testowanko ja juz trzymam kciuki

reklama
martusionek chcesz sprawdzic sobie dokladnie kiedy masz owu to mierz temp i ogladaj sluz i wtedy bedziesz wiedziala na pewno bo kalkulatory ci srednio wyliczaja a nie kazda kobieta ma jajeczkowanie w kazdym cyklu. mozna miec nawet tylko 3 jajeczkowania w ciagu roku... najlepiej sprawdzisz przez mierzenie temp i obserwacje wlasne albo przez gina...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry