• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
missi a jak tam dzisiejszy nalug? zapalilas jednego?? jak nie to jutro tez nie zapalisz :-)

dziewczyny ale mnie ten jajnik napierdziela... boli jak nie wiem, wkurza mnnie to ale mam nadzieje ze to wojsko mojego A tam tak wojuje tzn walcza te pijane z sylwestra z tymi trzezwymi z dzisiaj ktore jako wsparcie przyszly i pewnie teraz tam bitwa jest o moja komorke.... jak do mnie @ zawita to sie wkurze i do gina pojde chyba na monitoring... dobranoc

Motyl13 niestety zawsze będziemy zadawać sobie pytanie dlaczego .... Ja mimo badań, do tej pory nie wiem co u mnie było przyczyną. To nie jest Twoja wina, że tak się stało. Trzymaj się kochana. Zobaczysz że jeszcze zaświeci słonko ..
Jak za pare miesiecy nie dostane @ to pierwsza wizyta u lekarza będzie stresująca bo na samą myśl brzuch mnie boli czy znowu nie bedzie to samo.Nie powinnam myśleć o tym ale to silniejsze starsznie się boję że znowu lekarz mi powie że niestety niech pani przygotóje się na krwawienie i łyżeczkowanie bo tej ciąży nie da się utrzymac.:-(

Dziewczyny tak mówiłam, że nie będę wyliczać płodnych itd:) a powiem wam, że jednak myśl o dzidziusiu itd nie daje mi spokoju:)mówiłam,że będę się kochać jak mnie najdzie ochota itd.a widzę,że chyba najchętniej to bym non-stop się seksiła:) nie wiem kiedy nastepny @ dostane,teraz mialam jakos szybko, bo po 30 dniach plamienie i 31 @.ale u mnie zazwyczaj nieregularne były wiec z tymi moimi plodnymi to tak srednio wiadomo.moze i lepiej:)

pati przejrzalas mnie :sorry2::sorry2::sorry2: zapalilam jednego dzisiaj :zawstydzona/y: jutro postaram sie nie zapalic ani jednego i moze poleci z gorki pozniej ... a co do wojska hee fajnie to podsumowalas :-) niech tam walcza dzielnie i niech ktorys wygra ta walke :tak: i za dziewiec miesiecy niech bedzie piekny smiejacy sie efekt :tak:

Dobranoc dziewczyny.....

idę się poprzytulać do Z......na razie tylko bliskość ciał nam została....ale bardzo tego potrzebuje....a Z. robi wszystko żebym czuła się pełnowartoścową, piękną i kochaną kobietą......głównie dzięki niemu mam tyle siły....

do jutra......
Super że trafiłąś na odpowiedniego faceta:)
Życzę słodkich snów
Wam wszystkim

Witam Was w nowym roku i życzę samych pomyślności, tylko dobrych wieści i spełnienia najskrytszych marzeń :-)

Jakoś tak wyszło, że zrobiłam sobie chwilę wolnego od BB, bo po ostatnich złych wieściach zaczynałam świrować, czyli czarnowidztwo czy na pewno będzie ok, czy wyłapię jakby coś nie tak z szyjką było itp. A że teraz jesteśmy u moich rodziców, to jakoś tak czymś się zajęłam, kompa omijałam i to pomagało co nieco odgonić głupie myśli.
U mnie teraz ten głupi okes, że objawy I trymestru przeszły, do ruchów jeszcze dużo czasu, więc cisza tylko w zwykłe spodnie nie wchodzę ;-)
W ramach koszmaru świątecznego śniło mi się, że przez same święta 10 kilo przytyłam :-D

Pozdrawiam Was serdecznie i jeszcze raz wszystkiego najlepszego :-)

reklama
Niestety ja dopiero mogę starac sie w marcu.No o ile badania chistopatologiczne wyjdą dobrze mam nadzieje że tak.Miałaś robione takie badania? o co w nich chodzi?

Ja miałam napisane w rozpoznaniu histopatologicznym : Decidua necrotica . Residua ovii necrotica. Co lekarz przetłumaczył że ciąża rzeczywiście była obumarła i powiedział że nie badają tego pod kątem przyczyny.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry