• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
ewela ma sie tego nosa :-);-) a co do ruchow to mysle ze nie ma cos ie denerwowac pewnie si eniedlugo zaczna... ja w pierwszej ciazy mojej mialam od 18 tc a te ktore rodzily juz moga miec wczesniej ale niekoniecznie, wiec kochane spokojnie :tak: ja tez juz bym chciala poczuc tylko nie mam czego ruchy czuc :eek: a jak pomysle ze od poczatku ciazy trzeba az tyle na nie czekac to az mnie skreca :baffled:

Witam Was dziewczynki niedzielnie.

KASIU SPÓŹNIONE ALE ZA TO SERDECZNE ŻYCZENIA URODZINOWE, SZCZĘŚCIA,ZDRÓWKA NO I SPOKOJNEJ CIĄŻY.

Dziewczynki ja wczoraj poczułam coś dziwnego. Położyłam się do łóżeczka na plecach i w podbrzuszu poniżej pempka poczułm takie przyjemne smyranie i ruchy. Przyłożyłam palce i poczułam chyba ruchy. Kazałam mojemu P też pożołyć dłoń i też to poczuł. Trwało to od około godziny 22 do 2 w nocy.
Czy to ruchy dzidzi?? Dziś nic takiego nie czuję :-(((

Pierwsze ruchy łatwo można pomylić z jakimiś rewolucjami w brzuchu . A dzieciaki często w dzień śpią za to w nocy buszują , moje dziewczyny też tak robiły. Twoja ciąża przecież całkiem spokojna , to się o nic nie martw.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry