• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

DAAA dziękuję i ja nie kopnę bo można męża w garnitur ubrać i szaleć do woli

Niestety nie lubimy w garniturku :sorry2::sorry2:Dla nas seks w garniturku, to nie seks :-pJesteśmy już za bardzo przyzwyczajeni do kochania się bez żadnych zabezpieczeń :tak:

Dziewczyny mam do was pytanie jak wy wyliczacie dni płodne bo ja już zgłupiałam według moich obliczeń wychodzi inaczej niż z tych internetowych kalkulatorów :-(

Ja stosuję metodę objawowo-termiczną :tak::tak: I dzięki temu wiem, kiedy jest owulka :tak::tak: Jeśli jesteś w czasie @, to nie jest za późno, żeby zacząć mierzyć tempkę :tak:Jakby co, to służę pomocą w tej dziedzinie :tak::tak:Ale kochanie się przed owulką też może coś zdziałać, bo plemniczki żyją pięć dni :-):-) ( a podobno te najbardziej wytrzymałe nawet 7 dni:szok:)

daa a czemu nie zdasz sie na los? moze ucieka ci przed nosem idealny cykl starankowy, a badania wyjda ok... sama widzisz jak jest u mnnie juz trzeci cykl i cholernie zaluje ze czekalismy :-( trzebabylo dzialac zaraz po 1 @ i sie zdac na los/Pana Boga itd.

Trochę się boję przez ten zły rozmaz krwi :dry:Chyba najpierw muszę dowiedzieć się, czy to nie byłoby szkodliwe dla dzidzi... Tylko jak ja dzisiaj wytrzymam :sorry2::sorry2:

powiem wam ze moja babcia ktora w lipcu skonczy 70 lat kupuje mi koronkowe szorty i figi :-D koszulke mi tez jedna kupila... super to musi wygladac jak kupuje taka bielizne w sklepie :-D... ona chce prawnuka i to chyba dlatego w ten sposob probuje skusic na mnie adama hihi

Fajna babcia :-D:-D

UUUUU elegancka :tak::tak::tak:

reklama
My zaczęliśmy starania o tamtego cyklu i właśnie przed tem miała śluz w ni płodne w tym cyklu go nie widziałam może temu że byłam chora przed owu na zapalenie oskrzeli antybiotyk na to wpłynęła nie wiem teraz znowu zaczniemy i mam nadzieję że nie bedę musiała długo czekać no i żeby ta tarczyca była w porządku bo sie tego najbardziej boję:-(

Jestem w podobnej sytuacji co Ty , najpierw poronienie , potem dwie zdrowe córki i znów poronienie. Brałam pigułki prawie cały czas z przerwami na ciąże , to chyba nie jest powód pronienień , więc się nie zamartwiaj tylko jeszcze próbuj.
Niestety ja dopiero mogę starac sie w marcu.No o ile badania chistopatologiczne wyjdą dobrze mam nadzieje że tak.Miałaś robione takie badania? o co w nich chodzi?

Dobranoc dziewczyny.....

idę się poprzytulać do Z......na razie tylko bliskość ciał nam została....ale bardzo tego potrzebuje....a Z. robi wszystko żebym czuła się pełnowartoścową, piękną i kochaną kobietą......głównie dzięki niemu mam tyle siły....

do jutra......

pati babcie masz super :-) moja babcia to by powiedziala boze dziecko przewieje cie w takich majtkach, trzeba z nogawkami ubierac :-D:-D

a ja cos czuje ze chyba @ sie zbliza... cyc cos mnie pobolewa no i w brzuchu cos czasem poczuje ... tak a teraz to napisalam i znajac zlosliwosc losu @ nie przyjdzie :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry