daaa
Fanka BB :)
DAAA dziękuję i ja nie kopnę bo można męża w garnitur ubrać i szaleć do woli
Niestety nie lubimy w garniturku

Dla nas seks w garniturku, to nie seks
Jesteśmy już za bardzo przyzwyczajeni do kochania się bez żadnych zabezpieczeń 
Dziewczyny mam do was pytanie jak wy wyliczacie dni płodne bo ja już zgłupiałam według moich obliczeń wychodzi inaczej niż z tych internetowych kalkulatorów :-(
Ja stosuję metodę objawowo-termiczną

I dzięki temu wiem, kiedy jest owulka 
Jeśli jesteś w czasie @, to nie jest za późno, żeby zacząć mierzyć tempkę
Jakby co, to służę pomocą w tej dziedzinie 
Ale kochanie się przed owulką też może coś zdziałać, bo plemniczki żyją pięć dni :-):-) ( a podobno te najbardziej wytrzymałe nawet 7 dni
)daa a czemu nie zdasz sie na los? moze ucieka ci przed nosem idealny cykl starankowy, a badania wyjda ok... sama widzisz jak jest u mnnie juz trzeci cykl i cholernie zaluje ze czekalismy :-( trzebabylo dzialac zaraz po 1 @ i sie zdac na los/Pana Boga itd.
Trochę się boję przez ten zły rozmaz krwi
Chyba najpierw muszę dowiedzieć się, czy to nie byłoby szkodliwe dla dzidzi... Tylko jak ja dzisiaj wytrzymam 

powiem wam ze moja babcia ktora w lipcu skonczy 70 lat kupuje mi koronkowe szorty i figikoszulke mi tez jedna kupila... super to musi wygladac jak kupuje taka bielizne w sklepie
... ona chce prawnuka i to chyba dlatego w ten sposob probuje skusic na mnie adama hihi
Fajna babcia

ocencie czy wam sie podoba bo taka moze kupimy:
KABINA PRYSZNICOWA APOLLO 80/80 PROMOCJA WARSZAWA (872608207) - Aukcje internetowe Allegro
UUUUU elegancka