• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

mała - wspaniała wiadomość!!!!!! Bardzo się cieszę..myślałam własnie jak Ci poszło.
Zjedz spokojnie i słodkich snów życzę...

Jestem z Ciebie bardzo DUMNA!!!!! Tak trzymaj:-)

Jeszcze raz ogromne gartulacje:-)

reklama
haha dobra dobra edytka to ja wybieram odp. c)
a ja sie wlasnie dowiedzoalamz e z naszego wyjazdu nici i moze uda sie go przelozyc na niedziele
dobranoc laseczki :-)

Ja nie idę spać,tylko Wam życzyłam:-p
Ja jak już pisałam mam teraz porę sprzątania.Spać chodzę ok 1.Rano jestem nieprzytomna i od kiedy się Misiek urodził,co rano przyrzekam sobie,że wcześniej pójdę spać:rofl2: Bo moje dziecię to najpóźniej o 6 wyspane:baffled: Chodzę półprzytomna cały dzień,a o.22 mi przechodzi:nerd:.I tak w kółko:zawstydzona/y:

A u mnie noc jak zwykle bezsenna:-( od tych 2 miesiecy jeszcze normalnie nie spałam:-( zawsze czytam ale teraz skonczyły mi sie wszystkie ksiazki nawet gazety to przyszłam sobie troszke do was sie wyzalic jest druga w nocy a ja mam oczy jak piec złotych i nawet nie mysle o spaniu:no: zwykle tak mnie scina do snu koło 4
setki mysli o tym co było i jeszcze bedzie placze sie po głowie a wtedy ciezko o sen ide pogrzebie troche po pólkach moze znajdzie sie cos do czytania a jutro musze zadbac o jakas nowa lekture
to spijcie słodko kobietki ja pewnie pozniej jeszcze zagladne

Mała GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!

No u mnie nie powiem noc byla ciekawa:-D Powiem tylko tyle, że zaczęło się od wspólnej kąpieli:laugh2:..............................................................

A mój M znowu pojechał do pracy i wróci dopiero wieczorem i ja znowu jestem słomiana wdowa:blink: Dobrze, ze chociaż na noc wraca:-)

Niusi@, to możesz dzisiaj z nami jeszcze poklikać:-)

Gabi, kobieto, Ty się nam wykończysz:angry::-)

reklama
No Mireczko no to miezła musiałas miec ta noc:-) Skoro tak fajnie sie zaczeła to pewnie jeszcze lepiej sie skonczyła:-D
ja ida zrobic sobie kawke i chyba trzeba troszke wziac sie za porzadki bo w domu lekki sajgonik:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry