• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

stres jest naprawdę zabójczy, ja naprawdę staram się nie denerwować i muszę powiedzieć, ze narazie mi to wychodzi calkiem nieźle. Boje się tylko jednego, ze pójdę do lekarza i on znowu mi powie, ze ciąża za sabo się rozwija, ale narazie jestem spokojna, jężeli jestem w ciąży to naprawde jestem najszczęśliwszą osobą na swiecie:-)

reklama
bedzie wszystko dobrze zobaczysz a odnosnie tej dziewczyny to wydaje mi sie ze ona tracila te ciaze przez nerwy biednatak sie bala ze nie donosi ciagle plakala lykała tabletki na uspokojenie zero relaxu az i zal bylo patrzec mowialm jej zeby tak sie nie denerwowala bo to pogarsza jej stan a;e ona nie caly czaas rozmyslala :(

jesli o mnie chodzi mimo straty jestem gotowa na maleństwo.. i bardziej być juz gotową nie można... ale lekarz chyba by mnie udusił jakbym znowu przyszła z ciąża... tak wcześnie...:-(

Moja przyjaciółka urodziła w 7 miesiącu dziecko z bardzo powazną wadą genetyczną. Było to dawno. Dziecko zmarło. A ona wbrew temu co mówili lekarze,że trzeba czekać 2 lata przy takiej wadzie zaszła w ciążę w tym samym miesiącu i córka mam dziś 16 lat. Później miała jeszcze poronienie i córkę 13 lat. Więc los czasem ukłafa zycie za nas. Ja chcę próbować we wrześniu. Nie za pół roku! Zrobię badania i wyleczę stan zapalny, a jeśli chodzi o opinię lekarzy to ten, który opiekował się mną w szpitalu pracuje również w klinice niepłodności, dał mi zalecenia profilaktyczne i radził próbować już od sierpnia. I tu szok!

Zadzwonię do niego jak zrobię wszystkie badania. Może to właśnie będzie TEN lekarz. Czas pokaże.

hej śpiewaczka ;-)
ja Cie nie podpuszczam ale jedz mirka nie chce wiedziec to przynajmniej my bedziemy wiedzialy
a tak na poważnie to wydaje mi sie , że jak przyjdzie na nas kolej to też bedziemy to odwlekac strach zrobi swoje :-)

reklama
och Edytko, tego nie da się nauczyć, to trzeba czuć:-D Ale było fajnie.....
Acha i nie wiedziałam, ze pracujesz w Turbo Erotyku hahahahaha mój M wczoraj na chwile włączył i reklamowała się tam taka ponetna dziewczyna o ksywce....SŁODZIUTKA:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry