• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ewela, Aga, jak te upławy "zapachowe" są to lepiej podpytać się gina, bo możliwe, że coś się w nie wdało. I chyba raczej bakterie podowują smrodek, niż grzybki. A można mieć zapalenie bez swędzenia, pieczenia, mówi wam to "ekspert"
Aga, podejżewam, że takie moczenie się w wannie zbyt częste wcale dobre nie jest. Bo ogólnie nadmiar higieny też może być przyczyną stanó zapalnych tamtych okolic (jak się wypłucze wszystkie dobre bakterie to zle mają dobre warunki do rozwijania się).

Ja miałam podobnie jak just79, tylko, że ze mnie wypływały upławy kaszkowate, jejciu jak to śmierdziało, dostałam coś dowcipnie w czopkach, niestety nie pamiętam co i znikło. A z tą kąpielą nie przesadzajcie, bo flora bakteryjna być musi inaczej będzie się łapać wszystkie niepożądane zapalenia.

Witam....
Kasieńko jestem z Tobą cały czas......

Missis - sto lat!!! i pięknego brzuchola.....

Karolcia my dziś mamy ciężki dzień. Jak się trzymasz? Ja jestem w pracy, której mam sporo, więc jakoś mam póki co zajęte myśli, ale i tak w głębi serca i ciągle w głowie tłucze mi się myśl, że dziś wg majowego usg miał się urodzić mój Orzeszek...
Koszmarnie, kochana.....tak naprawdę od wczoraj o niczym innym nie myśle....i szczerze chce, żeby się juz ten dzisiejszy dzień skończył....bo co zerknę w kalendarz to wszytsko wraca....za dużo tych smutnych dat i bolesnych rocznic....
już sobie rano kilka razy zapłakałam.
....i nawet się trochę ścięłam z Z. bo jak to facet, oczywiscie zrobił ze mnie histeryczkę.....a ja mu na to, że po takich przejściach to kobiety kończą w poradniach psychologicznych a ja muszę sobie to sama poukładać....a on zamiast przytulić i powiedzieć, ze nie sama, ze jest on...to powiedział...to przecież możesz iśc do psychologa jak to Ci pomoże....
Ale wiem , ze się czepiam dziś....bo taki dzień.....jutro znowu sie uśmiechnę....do moich Aniołków tam na górze.....do męża....do życia....
Asiu.....zapalam świtełko dla Naszych Aniołków, które miały dziś przyjśc na świat....i przytulam Cię bardzo mocno.
No i znowu sie popłakałam....taka twarda ze mnie babka!

Dziewczyny...to na bank owulka...bo boli mnie jajnik...i mnie tak zaciąga tam w środku!!!

Ewela, Aga, jak te upławy "zapachowe" są to lepiej podpytać się gina, bo możliwe, że coś się w nie wdało. I chyba raczej bakterie podowują smrodek, niż grzybki. A można mieć zapalenie bez swędzenia, pieczenia, mówi wam to "ekspert"
Aga, podejżewam, że takie moczenie się w wannie zbyt częste wcale dobre nie jest. Bo ogólnie nadmiar higieny też może być przyczyną stanó zapalnych tamtych okolic (jak się wypłucze wszystkie dobre bakterie to zle mają dobre warunki do rozwijania się).

Kurcze brak higieny - źle , nadmiar higieny - też źle. Jakby nie stanąć to zawsze "dupa z tyłu"...:baffled::baffled:

cześć
bardzo was przepraszam, ze wczoraj tak długo czekałyście na wieści od nas, obiecuję ze sie poprawię :)
teraz lecę zawieźć L4 do pracy, a później do was przyskiknę obiecuję :)

reklama
Aga no ide ide, zapytam o ten swadzik, zreszta calą liste pytań przygotowalam sobie ;-) ,mam lekkiego stresa jak zawsze i pewnie niepotrzebnie.

Popytaj popytaj, i mi powiesz ,a stresa kochana to chyba będziemy mieć przed każdą wizytą.
Ja po ostatniej wizycie troszkę się uspokoiłam ale to wczorajsze starcie z tą pop..ną babą wyprowadziło mnie z równowagi . Nie wiadomo jakie moce ma ta czarownica. Szkoda że to nie średniowiecze bo bym idiotkę na stosie spaliła...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry