Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ewela, Aga, jak te upławy "zapachowe" są to lepiej podpytać się gina, bo możliwe, że coś się w nie wdało. I chyba raczej bakterie podowują smrodek, niż grzybki. A można mieć zapalenie bez swędzenia, pieczenia, mówi wam to "ekspert"
Aga, podejżewam, że takie moczenie się w wannie zbyt częste wcale dobre nie jest. Bo ogólnie nadmiar higieny też może być przyczyną stanó zapalnych tamtych okolic (jak się wypłucze wszystkie dobre bakterie to zle mają dobre warunki do rozwijania się).
Koszmarnie, kochana.....tak naprawdę od wczoraj o niczym innym nie myśle....i szczerze chce, żeby się juz ten dzisiejszy dzień skończył....bo co zerknę w kalendarz to wszytsko wraca....za dużo tych smutnych dat i bolesnych rocznic....Karolcia my dziś mamy ciężki dzień. Jak się trzymasz? Ja jestem w pracy, której mam sporo, więc jakoś mam póki co zajęte myśli, ale i tak w głębi serca i ciągle w głowie tłucze mi się myśl, że dziś wg majowego usg miał się urodzić mój Orzeszek...
Ewela, Aga, jak te upławy "zapachowe" są to lepiej podpytać się gina, bo możliwe, że coś się w nie wdało. I chyba raczej bakterie podowują smrodek, niż grzybki. A można mieć zapalenie bez swędzenia, pieczenia, mówi wam to "ekspert"
Aga, podejżewam, że takie moczenie się w wannie zbyt częste wcale dobre nie jest. Bo ogólnie nadmiar higieny też może być przyczyną stanó zapalnych tamtych okolic (jak się wypłucze wszystkie dobre bakterie to zle mają dobre warunki do rozwijania się).

Dzień dobry!! :-):-)
Lecę na zajęcia, wpadnę i nadrobię później ;-);-)
Mississ STO LAT!!
A to to jest wielce prawdziwa życiowa mądrośćJakby nie stanąć to zawsze "dupa z tyłu"...![]()
;-)Aga no ide ide, zapytam o ten swadzik, zreszta calą liste pytań przygotowalam sobie ;-) ,mam lekkiego stresa jak zawsze i pewnie niepotrzebnie.