• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

No wiesz, nikt nie mówi aż o takich ilościach ;-)

No tak ale wiesz, jak na razie pije piwko tak po 5 łyków dziennie i zgaga przechodzi ale gdybym postawiła przy sobie butelkę to pewnie łyk po łyczku i wypiłabym wszystko.
A że jakaś słaba ostatnio jestem i niewyspana to pewnie "siadło" by mi na główkę co nieco.

reklama
Kurde belek właśnie zjadłam śniadanko i chyba mojej dzidzi nie zasmakowało, bo jestem już po śniadanku :no: Normalnie rządzi mną jak diabli, ale niech rządzi rozprawimy się jak już sobie głęboko w oczka spojrzymy w lipcu :-D

Cześć dziewczyny
Aga co do zgagi to pamiętam że w ciąży z synusiem strasznie mi dokuczała i pomagało kilka łyków mleka zimnego. Po porodzie jak zasnęłam i obudziłam się to powiedziałam wreszcie mnie zgaga nie męczy i wszystkie babki na sali rechotały aż polożna przyszła zobaczyć co się stało.

A oto moja Pusia
Ale cudaczek, fajniutki :-)
Normalnie rządzi mną jak diabli, ale niech rządzi rozprawimy się jak już sobie głęboko w oczka spojrzymy w lipcu :-D
Jasne, wtedy to dopiero będziesz miała dużo do powiedzenia, jak taki różowy ludzik na Ciebie spojrzy to będziesz robiła co będzie tylko chciał ;-)

Aga, a tak teraz mi się przypomniało. Próbowałaś herbatkę z imbirem, moja przyjaciółka taką pijała w ciąży, do herbaty plasterek surowego imbiru. Może to coś pomoże

Gratuluje odwagi...ja jestem po drugiej stracie i mam zamiar zaliczyć badanka i odczekać conajmniej pół roku....
możesz mi powiedzieć, czy to gin Wam już pozwolił czy to Twoja decyzja...i naprawdę nie robisz badań.....przepraszam, że pytam, ale ja jestem teraz bardzo przewrażliwiona i chyba bym się nie odważyła tak szybko decydować...zwłaszcza, że mnie trochę lekarze objechali, ze te 4 miesiące, które odczekałam to było za krótko i to mogło być przyczyną tego poronienia....
.....

Kochana jestem w trakcie badań zrobiłam fosfolipidy, glukoze, progesteron, prolaktyne, acth, morfologię, tsh, andriostendion,aspat, alat trójglicerydy itd..
Po pierwszej stracie miałam przerwę jak mi kazano, potem nie mogłam zajść w ciąże przez ponad 2 lata, po 2 miałam 7 m-ce tak kazano, po 3, pól roku i tabletki, a teraz mam to wszystko gdzieś co ma być to będzie.po każdej kolejnej byłam bardziej przewrażliwiona, nawet myśl o seksie mnie odstraszała, teraz zmieniłam całkowicie podejście.Zresztą pewein mądry stary lekarz mi powiedział, w starych czasach kobiety roniły jedno za drugim, aż sie udało, jak nie to adoptowały w natura robi swoje a życie swoje..Będę walczyć do 30-ki potem adopcja.A nuż się potem uda.:)

Kurde belek właśnie zjadłam śniadanko i chyba mojej dzidzi nie zasmakowało, bo jestem już po śniadanku :no: Normalnie rządzi mną jak diabli, ale niech rządzi rozprawimy się jak już sobie głęboko w oczka spojrzymy w lipcu :-D
Jak ją zobaczysz to będziesz taka szczęśliwa że zapomnisz o tych wszystkich dolegliwościach. Ja wymiotowałam przez pół ciąży byłam juz wykończona i szczęśliwa jak przeszło bo dopiero wtedy zaczęłam tyć.

Aga, a masz króliczki w tym sklepie?? jak tak, to spróbuj im dać rolkę po papierze toaletowy:-D:-D:-D moja Puśka normalnie się tym tak zachwyca, że szok:-D:-D

Króliczki,koszatniczki, fretki uwielbiają takie zabawy. Ale ja zwierzątka i tak trzymam w ładnych klatkach z tunelami więc mają możliwość się wybawić. A jak po pracy wypuszczam je na sklep to sami sobie znajdują coś fajnego do zabawy.

Najlepsza to jest jedna z moich "fredzi" czyli tchórzofretka. Gdy ją wypuszczamy to szybko biegnie do suchej karmy dla kotów, włazi do worka, najada się potem biegnie do akwarium napić sie wody, potem znowy do worka i tak kilka razy. Na koniec rozklada się na środku na podłodze z łapkami do góry i brzuszkiem jak balon, merdając ogonkiem.

reklama
Cześć dziewczyny
Aga co do zgagi to pamiętam że w ciąży z synusiem strasznie mi dokuczała i pomagało kilka łyków mleka zimnego. Po porodzie jak zasnęłam i obudziłam się to powiedziałam wreszcie mnie zgaga nie męczy i wszystkie babki na sali rechotały aż polożna przyszła zobaczyć co się stało.

Ja po mleku wymiotowałam nawet wtedy gdy nie byłam w ciąży wiec teraz nawet nie mam odwagi spróbować...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry