Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja normalnie też mleka nie znoszę ale usłyszałam od położnej że pomaga i spróbowałam ale jak wymiotowałaś to może faktycznie lepiej nie próbuj. Byle do porodu później przejdzieJa po mleku wymiotowałam nawet wtedy gdy nie byłam w ciąży wiec teraz nawet nie mam odwagi spróbować...
Ja normalnie też mleka nie znoszę ale usłyszałam od położnej że pomaga i spróbowałam ale jak wymiotowałaś to może faktycznie lepiej nie próbuj. Byle do porodu później przejdzie

Ja miałam na początku zgagę później przeszła i wróciła pod koniec to trochę od niej odpoczęłam<br>
Kochana jestem w trakcie badań zrobiłam fosfolipidy, glukoze, progesteron, prolaktyne, acth, morfologię, tsh, andriostendion,aspat, alat trójglicerydy itd..
Po pierwszej stracie miałam przerwę jak mi kazano, potem nie mogłam zajść w ciąże przez ponad 2 lata, po 2 miałam 7 m-ce tak kazano, po 3, pól roku i tabletki, a teraz mam to wszystko gdzieś co ma być to będzie.po każdej kolejnej byłam bardziej przewrażliwiona, nawet myśl o seksie mnie odstraszała, teraz zmieniłam całkowicie podejście.Zresztą pewein mądry stary lekarz mi powiedział, w starych czasach kobiety roniły jedno za drugim, aż sie udało, jak nie to adoptowały w natura robi swoje a życie swoje..Będę walczyć do 30-ki potem adopcja.A nuż się potem uda.![]()
Nie powinno się golić miejsc intymnych, bo dodatkowo narażasz na wszelakie infekcje......a włoski są po ty, by chronić.....Dziewczyny mam do was takie nietypowe pytania przed ciazam golilam miejsce intymne.teraz nie wiem czy lepiej jest obcinac wlosi golic czy lepiej zapuszczac![]()

Nie powinno się golić miejsc intymnych, bo dodatkowo narażasz na wszelakie infekcje......a włoski są po ty, by chronić.....