• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Moja mama jak była ze mną w ciąży też tak miała i jak się urodziłam i wywiesiła pieluchy to wszystkie sąsiadki się zastanawiały po co jej tyle pieluch bo nikt nie kapnął się że była w ciąży.

reklama
Kochana jestem w trakcie badań zrobiłam fosfolipidy, glukoze, progesteron, prolaktyne, acth, morfologię, tsh, andriostendion,aspat, alat trójglicerydy itd..
Po pierwszej stracie miałam przerwę jak mi kazano, potem nie mogłam zajść w ciąże przez ponad 2 lata, po 2 miałam 7 m-ce tak kazano, po 3, pól roku i tabletki, a teraz mam to wszystko gdzieś co ma być to będzie.po każdej kolejnej byłam bardziej przewrażliwiona, nawet myśl o seksie mnie odstraszała, teraz zmieniłam całkowicie podejście.Zresztą pewein mądry stary lekarz mi powiedział, w starych czasach kobiety roniły jedno za drugim, aż sie udało, jak nie to adoptowały w natura robi swoje a życie swoje..Będę walczyć do 30-ki potem adopcja.A nuż się potem uda.:)

I bardzo dobrze...popieram Cię całkowicie...i ważne, ze trafiłaś na lekarza, który nie neguje Twojej decyzji...ja nie mam takiego szczęścia....mój chce, żebym nawet rok czekała....ale ja za pół roku zaczynam....a może wczesniej....
widzisz.........ja juz mam 29 lat...więc z pewnością więcej sobie dam czasu niż do 30 stki......nie mam wyjścia....
I to mnie właśnie u ginów rozwala, ze im sie wydaje, że ja mam 20 lat (bo tak wyglądam) i zanim spojrzą w metryki, a czasami nawe nie patrzą wcale...to mówią masz czas dziewczyno, czekaj rok, dwa, trzy...i Ci sie uda.....a ja krzyczę, że ja nie mam czasu....ja chcę mieć dwoje dzieci...i nie chcę być dla nich babcią....i wtedy mówię, że ja mam 30 lat, mąż 34...i nie mamy czasu....to robią głupie miny i tyle!
Zresztą nie ma reguły...dziewczyny czekają i tracą nastepne...albo nie czekaja i mają zdrowe ciąze.....

Trzymam za Ciebie mocno kciuki....tym razem musi Ci sie udać!

Zgolą Cię przed porodem brzytwą i tak :-D

Mam koleżankę położną (w sumie to bardziej siostry koleżanka) to na dzień dobry od tego zaczynają, ale przychodzą dziewczyny już ogolone, pamiętam taką sytuację jak kiedyś siedziałyśmy, a ona mówi "ale dziś przyjechała dziewczyna super ogolona, normalnie miała pipkę jak niemowlaczek" ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry