mamaAmelusi
Aktywna w BB
Ja tez gole sie i nic mi nie jest a z tego co mi wiadomo to gola przed porodem jak dziewczyna sama sie nie ogoli to oni to robia.
Tam gdzie ja rodziłam, to golili na życzenie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tez gole sie i nic mi nie jest a z tego co mi wiadomo to gola przed porodem jak dziewczyna sama sie nie ogoli to oni to robia.
W Poznaniu robią cały czas.
Kasik a o co chodzi z L4, bo nie doczytałam.........ja też trochę sie podgalam, ale staram sie teraz tak troche mniej
I powiedzcie co mam robić z tym l4, sama nie wiem
I to prawda.........A ja czytałam że kobieta może nie wyrazić zgody przed porodem na golenie i na lewatywę

wiec kot sie nie zbliza za bardzo ( stoi pol metra od klatki i sie gapi).. dobra to tyle o moich stworkach :-) ja uwielbiam zwierzeta ale i tak mysle ze 90% sklepow zoologicznych powinny byc zamkniete za zle warunki dla zwierzat - ciasne klatki, zly pokarm itd(aga do ciebie nie pije :-) ) jakbyscie widzieli sklep zoologiczny w irlandii to by wam oczy wyszly na wierzch tam zwierzaczki mialy swoje krolestwo, normalnie werze mialy dzungle koszatniczki i inne gryzonie mialy super tunele z pni drzew i rozne norki, wszystkie klatki byly mega wielkie i fajnie sie patrzylo jak sie zwierzaczki bawia bo zabawek tez mialy nie malo. byly oddzielne pomieszczenia dla gadow, ptakow i gryzoni i jak ktos chcial cos kupic to tylko wtedy byl tam wpuszczany wiec zwierzaczki mialy spokoj bo sie je ogladalo przez wielkie szyby jak w zoo :-) takie sklepy mi sie podobaja.