• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

aga to cie ten remont wyniesie majatek... ale super ze tak wam interes sie kreci :-)

Fakt to mnie sporo koszuje ale chce mieć wszystko w jednym miejscu więc sobie wynajełam kamienice , muszę tam zrobic na swój koszt remont ale za to nie placę czynszu.

Muszę to wyremontować i się przenieść póki nie trafię na porodówkę .

reklama
Dziewczyny jak myślicie czy ktoś jest wstanie dzisiaj nas nadgonić jak wróci z pracy już do domku i do nas? :-D

A ja cały czas myślę o Kasi...

Pewnie nie.
Kasia wyniki, jak ktoś już dziś słusznie zauważył, będzie miała za dwa tyg chyba.
Samo badanie także wiąże się z ryzykiem. Najczęściej jednak wszystko jest po nim ok.
Moja mama miała to badanie w ciąży z moim bratem z racji wieku(40lat), i tak tłumaczyła jej lekarka.

wykorzystywac mam juz dwa za soba oba w urzedach miasta i zygac mi sie chce na sama mysl o tym ile ja pracowalam a ile te baby czesto za gruba kase.

mam nadzieje ze nie ma tu zadnej urzedniczki bo nie chcialabym nikogo urazic, ja niestety nie trafilam na zyczliwe osoby na stazach wiec jestem troche uprzedzona

jest jedna....:tak:, ale się nie obrażam...bo sama wiem jak moje koleżanki pomiatają stazystami i praktykantami....:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry