• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
oj biedna kasia :-( szkoda mi jej, juz tyle przeszla a jeszcze dalej otrzymuje kopniaki od zycia :-(

ja juz troche artykułow znalazłam a ustaw nie drukuje bo mi padnie drukarka padnie niech se baby same poczytaja te ustawy a nie pip... Glupot.

Karolcia a czemu sie zle czujesz? Co sie dzieje?
niunia zjadlam śniadanie rano i jest mi nie dobrze,nerka mnie pobolewan, blada jestem jak sciana i oczy strasznie mnie bolą a było już znmimi lepiej i zuzia dzisiaj jakos tak bardziej jest ruchliwa i mnie to zastanawia. Mam nadzieję ze z tym szewkiem jet wszystko oki. I że mam jakiś gorszy dzień wizyta w poniedziałek rano i mam nadzieję ze wszystko jest oki

Kaśka napisała : " Kochana już po wszystkim jesteśmy, po badaniu i wizycie w poradni genetycznej, czuje się fatalnie, bardzo bolało i teraz też boli, pęcherz dzidzi dalej w złym stanie. Prosze pozdrów dziewczynki i podziękuj za wiarę i kciuki"

to tyle....
nawet nie wiem, czy wraca do domu...pewnie tak...to potem sama wszystko napisze.....

biedna ta nasza Kasieńka.....

NIE MA SPRAWIEDLIWOŚCI NA TYM ŚWIECIE !!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::no::no:

Aaaa nie pomyślałam o kostce, bo ja zawsze na kościach robiłam. Dzisiaj już się nie zbiorę i tak nie mam marchwi, jutro też nie bo do pracy, a potem do dentysty - musze się wszystkiego wywiedzieć dokładnie, więc kurcze blade dopiero w piątek. Ale dam radę i ochota mi nie przejdzie bo ja kwaśne ostatnio lubię ;-)

I takie pytanie mam, bierzecie ten folik cały? Bo ja mam po cholerstwie taką zgagę, że póki co odstawiłam, ale zaczynam się mocno zastanawiać nad nim z powrotem, Jak go biore zgaga od razu, przestaję brać, następnego dnia spokój. I tak w kółko :baffled:

Aaaa nie pomyślałam o kostce, bo ja zawsze na kościach robiłam. Dzisiaj już się nie zbiorę i tak nie mam marchwi, jutro też nie bo do pracy, a potem do dentysty - musze się wszystkiego wywiedzieć dokładnie, więc kurcze blade dopiero w piątek. Ale dam radę i ochota mi nie przejdzie bo ja kwaśne ostatnio lubię ;-)

I takie pytanie mam, bierzecie ten folik cały? Bo ja mam po cholerstwie taką zgagę, że póki co odstawiłam, ale zaczynam się mocno zastanawiać nad nim z powrotem, Jak go biore zgaga od razu, przestaję brać, następnego dnia spokój. I tak w kółko :baffled:

Kobieto :wściekła/y: folik caly czas !! no nie moge, tylko wziasc i przez kolano :wściekła/y:

reklama
E tam,pewnie sama zje, nic nam nie zostawi :-(:-(
Pewnie temu napisała, że dopiero jutro się na BB pojawi, żebyśmy przypadkiem żadnego placka nie wyżebrały ;-)

Co do foliku, to brałam caly pierwszy trymestr, ale u mnie żadnych sensacji po nim nie było.

Karola, mam nadzieję, że to tylko gorszy dzień, trzymam kciuki, żeby było dobrze

Karolcia, a na naleśniki jak najbardziej chętna jestem :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry