• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam sie dziewuszki -ja nie nadrobię hehehe ale dobrze że tak tu sobie gadacie... mam nadzieję że jak pojawia się ktoś nowy to grzecznie się zajmujecie nową osóbką co??????

Wiecie same jak trudno wbić się na forum -więc proszę tylko -powitajcie nowe dziewczyny i zachęćcie je żeby zostały:tak: a proszę o to bo ja nie mam jak nawet poszukać czy ktoś do nas dołączył (choć modlę się żeby nie było takiej potrzeby:blink:).

Ja dziś robię PLACKI ZIEMNIACZANE:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale będę jeść!!!!

Brzusio mi rośnie z dnia na dzien -daję słowo:szok: coraz mi dziwniej:-)

Całuję Was wszystkie, pozdrawiam serdecznie i zajrzę jutro:sorry2:

Ja bym też coś mężusiowi zrobiła, ale dzisiaj mój organizm na widok jedzenia krzyczy nieeeeeee :no:
Jak czytam o tych zupach ogórkowych to mniaamm mniaamm, zupkę bym sobie zjadła. Ale sama nie jestem wstanie wytrzymać tego zapachu gotującego się mięsa, a zupy z paczki to nie dla mnie (choć podobno smakują jak u Mamy :-D)

Kaśka napisała : " Kochana już po wszystkim jesteśmy, po badaniu i wizycie w poradni genetycznej, czuje się fatalnie, bardzo bolało i teraz też boli, pęcherz dzidzi dalej w złym stanie. Prosze pozdrów dziewczynki i podziękuj za wiarę i kciuki"

to tyle....
nawet nie wiem, czy wraca do domu...pewnie tak...to potem sama wszystko napisze.....

biedna ta nasza Kasieńka.....

Ostatnia edycja:
Kaśka napisała : " Kochana już po wszystkim jesteśmy, po badaniu i wizycie w poradni genetycznej, czuje się fatalnie, bardzo bolało i teraz też boli, pęcherz dzidzi dalej w złym stanie. Prosze pozdrów dziewczynki i podziękuj za wiarę i kciuki"

to tyle....
nawet nie wiem, czy wraca do domu...pewnie tak...to potem sama wszytsko napisze.....

biedna ta nasza Kasieńka.....
KAROLCIU WLASNIE MIALAM WAM TO SAMO NAPISAC BO NAPISALAM KASI A ONA ODPISALA.
A JA DZISIAJ SIE NAPRAWDE ZLE CZUJE:no::no::no:

oj biedna kasia :-( szkoda mi jej, juz tyle przeszla a jeszcze dalej otrzymuje kopniaki od zycia :-(

ja juz troche artykułow znalazłam a ustaw nie drukuje bo mi padnie drukarka padnie niech se baby same poczytaja te ustawy a nie pip... glupot.

karolcia a czemu sie zle czujesz? co sie dzieje?

reklama
Eh, mam nadzieję, że te stresy, nerwy i zmartwienia zostaną Kaśce w końcu wynagrodzone i wszystko dobrze się zakończy

Lilijanna, ja robię ogórkową na kostce rosołowej. I dzięki temu to zupa prawie błyskawiczna, tyle co trzeba, żeby się ziemniaki i marchewka ugotowały :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry