• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

niunia zjadlam śniadanie rano i jest mi nie dobrze,nerka mnie pobolewan, blada jestem jak sciana i oczy strasznie mnie bolą a było już znmimi lepiej i zuzia dzisiaj jakos tak bardziej jest ruchliwa i mnie to zastanawia. Mam nadzieję ze z tym szewkiem jet wszystko oki. I że mam jakiś gorszy dzień wizyta w poniedziałek rano i mam nadzieję ze wszystko jest oki

karolcia jedz moze do twojej pani doktor, niech to sprawdzi bo szczegolnie z nerkami nie ma zartow, wystarczy raz a porzadnie ze cos z nimi jest nie tak i potem moze byc problem do konca zycia. u mojego meza w pracy jednego dnia przyszedl kolega na poranna zmiane caly blady i polecial wymiotowac moj sie go wypytal co jest grane i mu powiedzial ze sie krwia zalatwia i sika i ma goraczke, to moj Adam polecial do kierownika zeby sie nie wyglupiali i chlopaka na pogotowie wyslali no i poskutkowalo (choc u nich to po kazdym l4 dostaje sie wypowiedzenie:wściekła/y:) chlopak ponad tydzien w szpitalu lezal, bo juz mu nerki siadaly, mial jakis wrzut w tylku i mu pekl i mogl sie wykrwawic i dostac zakarzenia. jakby nie reakcja mojego to boje sie pomyslec co by sie stalo:wściekła/y::no: wiec karolcia dzwon do twojej ginki powiedz ze cie nerka boli, ze mala jakos sie strasznie rusza i ci to podpada i czy mozesz przyjechac zeby sprawdzila szczegolnie twoja nerke bo do poniedzialku jeszcze troche czasu pozostalo

reklama
ewela folik jest wazny w pierwszych dwoch miesiacach najbardziej, potem juz nie az tak, bo to na samym poczatku tworzy sie uklad nerwowy, cewa nerwowa itd wiec tragedia sie nie stanie jak raz lili nie wziela bo dzidzius ma juz za soba tworzenie ukladu nerwowego. mi tak gin powiedzial ze do 8 tydzien jest on najwazniejszy potem juz nie az tak ale sie bierze bo po prostu dzidzius bierze duzo z organizmu mamy wiec zeby go nie zabraklo to sie go lyka, lub wcina sie wszystko co zawiera kwas foliowy

karolcia jedz moze do twojej pani doktor, niech to sprawdzi bo szczegolnie z nerkami nie ma zartow, wystarczy raz a porzadnie ze cos z nimi jest nie tak i potem moze byc problem do konca zycia. u mojego meza w pracy jednego dnia przyszedl kolega na poranna zmiane caly blady i polecial wymiotowac moj sie go wypytal co jest grane i mu powiedzial ze sie krwia zalatwia i sika i ma goraczke, to moj Adam polecial do kierownika zeby sie nie wyglupiali i chlopaka na pogotowie wyslali no i poskutkowalo (choc u nich to po kazdym l4 dostaje sie wypowiedzenie:wściekła/y:) chlopak ponad tydzien w szpitalu lezal, bo juz mu nerki siadaly, mial jakis wrzut w tylku i mu pekl i mogl sie wykrwawic i dostac zakarzenia. jakby nie reakcja mojego to boje sie pomyslec co by sie stalo:wściekła/y::no: wiec karolcia dzwon do twojej ginki powiedz ze cie nerka boli, ze mala jakos sie strasznie rusza i ci to podpada i czy mozesz przyjechac zeby sprawdzila szczegolnie twoja nerke bo do poniedzialku jeszcze troche czasu pozostalo
To ją teraz nastraszyłaś.....ech....

karolcia jedz moze do twojej pani doktor, niech to sprawdzi bo szczegolnie z nerkami nie ma zartow, wystarczy raz a porzadnie ze cos z nimi jest nie tak i potem moze byc problem do konca zycia. U mojego meza w pracy jednego dnia przyszedl kolega na poranna zmiane caly blady i polecial wymiotowac moj sie go wypytal co jest grane i mu powiedzial ze sie krwia zalatwia i sika i ma goraczke, to moj adam polecial do kierownika zeby sie nie wyglupiali i chlopaka na pogotowie wyslali no i poskutkowalo (choc u nich to po kazdym l4 dostaje sie wypowiedzenie:wściekła/y:) chlopak ponad tydzien w szpitalu lezal, bo juz mu nerki siadaly, mial jakis wrzut w tylku i mu pekl i mogl sie wykrwawic i dostac zakarzenia. Jakby nie reakcja mojego to boje sie pomyslec co by sie stalo:wściekła/y::no: Wiec karolcia dzwon do twojej ginki powiedz ze cie nerka boli, ze mala jakos sie strasznie rusza i ci to podpada i czy mozesz przyjechac zeby sprawdzila szczegolnie twoja nerke bo do poniedzialku jeszcze troche czasu pozostalo
pati skarbeczku ja dostałam antybiotyk na tą nerkę i moge mieć po nim takie objawy ordynatorka powiedziała zeby chociaż odczekać tydzień od szewka bo wtedy ginka będzie mogła dobrze tam wszystko sprawdzić czy dobrze trzyma i jak z tą nerką bo pare dni temu w szpitalu robili mi usg.
Zaraz wam wyślę zdjęcie mojego brzucholka tylko robiłam sama przed lusterm na razie mam na plusie 5kg.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry