niunia zjadlam śniadanie rano i jest mi nie dobrze,nerka mnie pobolewan, blada jestem jak sciana i oczy strasznie mnie bolą a było już znmimi lepiej i zuzia dzisiaj jakos tak bardziej jest ruchliwa i mnie to zastanawia. Mam nadzieję ze z tym szewkiem jet wszystko oki. I że mam jakiś gorszy dzień wizyta w poniedziałek rano i mam nadzieję ze wszystko jest oki
karolcia jedz moze do twojej pani doktor, niech to sprawdzi bo szczegolnie z nerkami nie ma zartow, wystarczy raz a porzadnie ze cos z nimi jest nie tak i potem moze byc problem do konca zycia. u mojego meza w pracy jednego dnia przyszedl kolega na poranna zmiane caly blady i polecial wymiotowac moj sie go wypytal co jest grane i mu powiedzial ze sie krwia zalatwia i sika i ma goraczke, to moj Adam polecial do kierownika zeby sie nie wyglupiali i chlopaka na pogotowie wyslali no i poskutkowalo (choc u nich to po kazdym l4 dostaje sie wypowiedzenie
) chlopak ponad tydzien w szpitalu lezal, bo juz mu nerki siadaly, mial jakis wrzut w tylku i mu pekl i mogl sie wykrwawic i dostac zakarzenia. jakby nie reakcja mojego to boje sie pomyslec co by sie stalo
wiec karolcia dzwon do twojej ginki powiedz ze cie nerka boli, ze mala jakos sie strasznie rusza i ci to podpada i czy mozesz przyjechac zeby sprawdzila szczegolnie twoja nerke bo do poniedzialku jeszcze troche czasu pozostalo

,ale moj taka lubi na szczescie.