• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

niunia zjadlam śniadanie rano i jest mi nie dobrze,nerka mnie pobolewan, blada jestem jak sciana i oczy strasznie mnie bolą a było już znmimi lepiej i zuzia dzisiaj jakos tak bardziej jest ruchliwa i mnie to zastanawia. Mam nadzieję ze z tym szewkiem jet wszystko oki. I że mam jakiś gorszy dzień wizyta w poniedziałek rano i mam nadzieję ze wszystko jest oki

Kochana jesteś zmeczona i najwidoczniej zmeczenie dziś się nasiliło . Nie martw się.Wszystko jest ok.
A dzidziateż sobie kiedyś musi odpocząć i wtedy mniej sobie bryka:-)

reklama
Ja sobie tak patrzylam ktoregos razu w okolicach 12tc na to moje wczesniejsze usg z tamtego[*] i powiem wam,ze tamto to jakby sie nie rozwijalo patrzac na te teraz. Od razu mnie to uspokoilo,ze teraz bedzie wsio ok :-)

Życzę milutkiego dzionka Kochane, pozdrawiam serdecznie....

mediumkuzrht624b2f23f184ae321938.jpg

ewcia popłacz sobie nawet porycz głośno, nie jesteś sama, my czujemy podobnie, to nas łączy, rozumiemy i wspieramy. Ja do dziś nie potrafię się cieszyć dzieckiem koleżanki, rodziła mniej więcej w tym samym czasie co ja miałam, patrzę na dziecko, cieszę się, że ją to ominęło co mnie, ale ta opaska wokół serca jest jak kolczatka, rani, raz mocniej raz mniej, ale zawsze.

Witam Ewcia wiem, że jest w takich chwilach ciężko - ja sama mieszkam z koleżanką, która obecnie jest w 4 miesiącu. Jak poroniłam miesiąc temu - wtedy było mi trudno nawet na nią spojrzeć by się nie rozpłakać. Na szczęście mąż mi cały czas wspiera i powtarza za niedługo sama będziesz w ciąży :) Ciężko jest w takich chwilach ale trzeba wierzyć, że i do Nas szczęście się uśmiechnie:-) Czego wszystkim życzę:)

Kochane dziękuję za miłe slowa:-):-).
Mało przytyłam i sie zastanawiam czy nie za malo ale już mi ciężko jak nie wiem.
Zdjęcia nie mogłam obrócić , tak jakoś się wkleiło w telefonie jest normalnie.
A i do listy się dopisalam:-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry