• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Lilijanna a moze zmien rodzaj tego kwasu foliowego. ja biore metafolin bo jak bralam folik to mialam jakies wysypki na skorze

Julitka obys sie nie mylila i oby ten sluz rozowawy znaczyl wlasnie TO:tak:

A to my w 26tygodniu:-):-).

Załączniki

• Zdjęcie015.jpg
    Zdjęcie015.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 77
  • Zdjęcie016.jpg
    Zdjęcie016.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 68
Witam Was wszystkie serdecznie:)

Julitka; moje szpitalne wizyty byly spowodowane bolami brzucha i krwawieniem niestety:( bardzo sie tego balam bo w pierwszej ciazy mialam takie same objawy:( ale jest ok i TAK JUZ BEDZIE!!!

dziewczyny tyle tutaj piszecie ze nie nadanrzam z czytaniem niestety ale mam nadzieje ze wkoncu jakos sie wprawie:)
trzymam za Was kciuki! pozdrawiam

Jestem okropna. Przed chwilą kuzynowi urodziła się córka, a ja zamiast cieszyć się ich szczęściem, to się rozbeczałam i mam teraz doła. To tyle. Idę powyć w poduchę:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

reklama
ewcia jak sie urodzila kruszynka mojej kolezanki to tez plakalam a raczej oboje plakalismy, a wczesniej po moim pierwszym poronieniu jak sie dowiedzialam ze ona jest w ciazy to z rykiem do domu wracałam... to normalne ze ci smutno :-( kazdej z nas w takiej sytuacji tez pewnie byloby smutno, zal o to ze nam sie nie udalo i trudno sie cieszyc szczesciem innych. ze strony rodziny adama jego kuzynka przed wczoraj urodzila trzecie dziecko, pierwsza dziewczynka byla planowana a potem to juz bylo z zaskoczenia choc planowali dwoje dzieci ale pozniej a nie rok za rokiem, no a trafila im sie trójka, dwie dziewczynki jeden chlopczyk. powiem ze mi po pol roku troche przeszlo, choc nadal w serduchu cos sciska na takie wiadomosci, ale staram sie cieszyc razem z nimi a moze na pewno sie ciesze...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry