• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

karolcia81 Widze ze myslimy podobnie ja tez mam 29 lat i chcialabym sie juz znow starac ale cos mi idzie pod gorke bo mam problemy z tym kolanem dopoki go nie wylecze to nici ze staranek a czas leci i nie dlugo 30stka:-(.Tez ten rok mialam przeklety lepiej nie mowic tu juz wyszlam z jednej tragedi i przydazyla sie druga z kolanem:-(nie wiem czy ktos mnie przeklnal czy co ja nigdy nie chorowalam a tu ciagle po szpitalach latam.Ale trzeba byc dobrej mysli i sie nie poddawac.:-):tak:

reklama
Zgolą Cię przed porodem brzytwą i tak :-D

Mam koleżankę położną (w sumie to bardziej siostry koleżanka) to na dzień dobry od tego zaczynają, ale przychodzą dziewczyny już ogolone, pamiętam taką sytuację jak kiedyś siedziałyśmy, a ona mówi "ale dziś przyjechała dziewczyna super ogolona, normalnie miała pipkę jak niemowlaczek" ;-)

A ja słyszałam, że już nie golą...bo to właśnie powoduje infekcje...i w wielu szpitalach juz tego nie robią.....

Dziewczyny mam do was takie nietypowe pytania przed ciazam golilam miejsce intymne.teraz nie wiem czy lepiej jest obcinac wlosi golic czy lepiej zapuszczac:-D

A wiesz że jakoś sie nad tym nie zastanawiałam. Ja poprostu nadal golę tyle tylko że chyba już będę brała z sobą do wanny lustro bo przez ten brzuszek nie widzę.:-D:-D:-D

A zapuszczać to chyba nie bo włoski smrodek utrzymują:tak::tak:

Z tym goleniem to zależy w jakim szpitalu, mnie nikt nie golił:-D
kurde zastanawiam sie cały czas czy dam rade w pracy, jutro wracam ale wyglądam i czuję sie jak przeciąg. Z drugiej strony jak pójdę na l4 to pewnie już nie wróce. Nie wiem sama

Racja.....ale ....o matko, która wytrzyma tam taki busz.....i głupio tak przed mężem i ginem z taką szopą biegać.....?
Ja tam od conajmniej 13 lat sie podgalam....i nigdy niczego nie złapałam....:tak:
Ja nie mówię, żeby busz hodować, lekko podgalać i podcinać mozna ha ha ha
Ja nie mam z tym problemu - genetycznie mało owłosienia mam;-)
A wiesz czy goła czy nie infekcja jak ma być to i tak będzie, ja pisałam, że bardziej jest kobieta narażona na infekcję......

Ja goliłam całą ciąże, nie mogłam znieść tej dżungli między nogami:-D. Gina powiedziała, że to w zasadzie lepiej obcinać, a jak już muszę golić to delikatnie i używać tylko bezpiecznej jednorazówki. I do porodu też się na łyso prawie zrobiłam, bo bałam się, że po nacięciu będą mnie włoski gryzły. ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry