Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A to to jest wielce prawdziwa życiowa mądrość;-)

a ja znowu głodna jestem :-( wychodzi na to, że ja teraz jak noworodek - karmienie co dwie godziny :-) chyba muszę coś wykombinować, niedużego, niskokalorycznego a jednocześnie zapychającego, jakieś propozycje?
a, i mierzę sobie te ciśnienie. i przez ostatni tydzien za każdym razem wzorowe, a pewnie przed wizytą znów będzie WIELKIE. Chyba będę musiała na wizytę swój sprzęcik zabrać, żeby sprawdzić czy on przypadkiem nie zaniża wyników![]()
Przecież Ty tam rządzisz :-) Powiesz, ze to zalecenie lekarza :-)Fajnie że możesz jeść , ja stwierdziłam że lepiej gdy nie będę jadła, bo zjem troszkę rano a potem przez cały dzień zgaga chce mi gardło wypalić. A przecież nie będę siedziała w pracy z piwem imbirowym na biurku....:-)
Przecież Ty tam rządzisz :-) Powiesz, ze to zalecenie lekarza :-)
Z jedzenia to widzę, że powinnam unikać słodyczy, ciast, i wszelkiego słodkiego pieczywa, bo potem taki niesmak mam. No ale po to to akurat bardziej z przyzwyczajenia sięgam niż z prawdziwej potrzeby
No wiesz, nikt nie mówi aż o takich ilościach ;-)Kochana wyobrażasz sobie co by o mnie pomyśleli pracownicy i klienci gdyby zobaczyli pijaną szefową w ciąży?? Ale jaja....:-)