• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Macie racje przyjdzie i czas na mnie tak bardzo bym chciaal zalapac sie ten zabieg 23 lipca ja nikomu źle nie życze ale niech jakaś pani wypadnie to bede mogła wejść na jej miejsce czy ja proszę o tak wiele :-)

reklama
niusia kochana prosisz o bardzo niewiele :-) ale w życiu wszystko toczy się swoim biegiem więc jeśli jest Ci pisane mieć zabieg 23 lipca (apropos w rocznice naszą ślubu) to będziesz ją kochanie miała.. a jak los mówi że jednak nie teraz to też z jakiejś przyczyny. Najlpiej uzbroić się w cierpliwość choć wiem sama jakie to cięzkie ..... ale My tutaj z Toba jesteśmy i zaczekamy z Tobą na zabieg i będziemy Ci kibicować!!!

ja zmykam dziewczynki bede pewnie wieczorkiem musze obudzić mojego śpiącego księcia i jechac na zakupy do wieczorka kochniutkie buziaczki wielkie miłego popołudnia wam życze

Ja też mykam dziewczynki. Trzeba troszkę odpocząć od pracy i jechac pograć troszkę w babimtona i piłkę... żeby troszkę rozruszać kości i zapomnieć o przyziemnych sprawach..

Całuje i .życzę udanego sobotniego popołudnia...

Do napisania:rofl2::-)

Wiem, że maggie się przeprowadza, ale jakos tak pusto tu bez niej....A do tego opuściła nas Cyprysiowa, Post Ptaszyna no i Omelka dawno sie nie pokazywała.

Niusi@, cuda się zdarzają, to może jakaś babeczka wypadnie:tak:

Edytko, to ja do kuchni idę ziemniaczki obierać, udanej zabawy:tak::-)

Czesc lobuziary :-):-):-)
Milo, ze o mnie pamietacie i tesknicie.
Zrobilam sobie przerwe na kawke i BB... ale musze zmykac bo musze skonczyc pakowanko.:baffled: Odezwe sie pewnie dopiero kolo srody bo nie bede miala neta :no:.

MILEJ NIEDZIELKI !!!!!!:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
miało mnie nie byc a jestem, na targu było bosko, zjadłam chclebek ze smalcem, i zurek w chlebku, i taka pyszna drozdzówke z pieca na wegiel...az mnie brzuszek bolał od obzarstwa.
syla...targi odbywaja sie co 2 tyg w snansenie w lednogorze...

a ja cos wam powiem w wielkiej tajemnicy.....wg wszelkich znaków na niebie i ziemi miałam w srode owulke....przytulanki byly we wtroek, czwartek i sobote, czyli dzis, i zachowłam przepisowe 36 godzin przewy....byly troche przed owulka, w trakcie i troche po.....i tempka mi cały czas rosnie...dzis rano miałam 37! zobaczymy co z tego bedzie, ale miejmy nadzieje ze fasol rosnie!, przetesutje sie w srode bo i tak jade zrobic progesteron wiec przy okazji machne bete...

a teraz uciekam...jutro jade do moich rodziców, mama ma imieniki 1 lipca, wiec jade z kwiatkami

buzi i bawcie sie dobrze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry