• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Modroklejka... jakie fajne jedzonko :-). Trzymam kciuki za fasolinke!!!!

Mika, Dilajla, za Wasze tez!

Buziole...Mam nadzieje, ze nastepnym razem przeczytam o nowych podwojnych kreseczkach :tak:

Slodziutka nie szalej ...:-p

Selena.. Ja dostalam zielone swiatelko po 8 tyg od zabiegu. A bylo to pol roku temu. Jezeli fizycznie jest OK, to fasolka sama sobie wybierze czas, zeby do Ciebie przyjsc. NIc sie nie martw. A lekarza zmien, jesli nie mozesz sie z nim dogadac. Sciskam. Lepek do gory.

Ostatnia edycja:
reklama
selena- nie wiem czy czytalas co wczoraj psalam o mojej wizycie u lekarza! mi tez powiedzial ze minimum pół roku mam poczekac i nie ze względu na psychike a na macic, ze musi dojśc do siebie i takie tam! no a do tego doszla sprawa szczepienia na hpv.
pól nocy myslalam o tym lekarzu, i wydaje mi sie ze to dobry specjalista ale weszlam na forum i znalazlam pinie o nim! MASAKRA- wszystkie piszą ze naciągacz na kase! ze nawet dobry fachowiec ale naciąga i namawia na porody w swojej klinice, na milion badan bezsensownych! wię znowu nerwy, kolejny lekarz którego zaczelam sie bac!! ale i tak ciesze sie z tej wizyty bo przyjął mnie porządnie!
ale dzis dostalam namiar na ordynatora jednego ze spzitali, i poczytałam o nim milion opinii w necie i zadna nie byla negatywna! prowadzil obie ciąże znajomej, zagrozone ciaże! za wizyty bierze 90zł z usg jst podobno do rany przyłóż a do tego świetny położnik! tak wiec postanowilam isc na konsultacje! tyle ze na wizyte miesiac sie czeka! no ale spróbuje sie dostac!

ciągle mtysle o tym jak to będzie lezec w łóżku domowym lub szpitalnym pzez 3 miesiace...nie potrafie jeszcze sobie tego wyobrazić...a co jak nie bede nawet do toalety mogla wstawac... bo mnóstwo jest takich przypadków...szok...Boze daj mi siły na kolejną ciaże!!

selena ja we wrocku bylam naprawde u świetnego lekarza , mial takie smieszne nazwisko, moze jakbym poszperala to bym znlazla wizytówkę, jesli chcesz oczywisci! przyjmuje w prywatnej klinice, ja przezylam szok na wizycie u niego był taki delikatny i o wszystkim mówił. trzymal mnie na zwykłej wizycie 40 minut, odpowiedzial na kazde pytania! wiele bym dala na takiego lekarza!!!

Czesc Dziewczynki!
Przyszłam sie przywitac i zyczyc udanej imprezki wieczorem. Dzis mnie nie bedzie, bo ide do narzeczonej brata na wieczor panienski.Nie szalejcie za bardzo i trzymajcie sie cieplutko!

allaa udanej imprezki!

anthea co z tobą kochanie???

kurde ostatnio jak pisała miala krwawienia..moze zostawili ją w szpitalu??? mam nadzije ze jest dobrze wszytsko!!!

allaa, jak ja Ci zazdroszczę, w zeszłym roku byłam na wieczorze panieńskim u mojej przyjaciółki. Załatwiłyśmy limuzynę która ją przywiozła na imprezę(my też oczywiście się nią przejechałyśmy:-)) i striptizera(mniam, takie ciasteczko:laugh2:) SUPER było:tak::-D A na koniec te co więcej wypiły same zaczęły się rozbierać, hehehe, miałam niezły ubaw, bo starałam się panować nad soba:-):rofl2::laugh2::-D

reklama
Syla, moje panieńskie wyglądało tak, że właśnie ta moja przyjaciółka przyszła do mnie na dwa dni przed ślubem, przyniosła butelkę naszego ulubionego wina i przy wspominaniu naszej przyjaźnie opróżniłyśmy butlę:-D a naśmiałyśmy się za wszystkie czasy:laugh2: Było bardzo kameralnie, ale bosko:tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry